Zobacz wątek - Co wybrać - znowu to samo :-)
NAS Analytics TAG

Co wybrać - znowu to samo :-)

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Co wybrać - znowu to samo :-)

Postprzez ArekW » 7/12/2006, 10:23

Witam,
proszę Was o poradę w swoim życiu objeździłem parę sprzętów XJ600, Fazer 600, FZR600, Varadero, najbliższy memu sercu był fazerek, ale zachciało mi się V-ki. Wybrałem model SV 650/1000. W ostatnim czasie jednak sporo namieszał mi w głowie GSR. Mam teraz rozterkę sercową co wybrać SV, GSR, FZS czy może coś innego. Motocykl będzie głównie użytkowany w mieście ale dwa trzy razy do roku zdarzy się traska tak ok 1500-3000 kilometrów. W sumie wsezonie robie jakieś 15000-20000 km więc nie jest to ani mało ani duzo.
Moje pytanie wynika z chęci poznania różnych sensownych opinii nt w/w motocykli.
P.S. Może TDM?
Pozdrawiam
ArekW
Świeżak

Postprzez Bartman » 7/12/2006, 12:04

3tys na svs do najwspanialszych przyjemnosci nei nalezy chyba, wiec wez to pod uwage..... osobiscie wydaje mi sie ze na dalekie wyprawy ten motocykl jest jakby za maly wymiarowo..ciezko jest sie upchac ze wszytkim szczegolnie jescze z pasazerem... no ale dla chcÄ…cego nic trudnego
Bartman
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez polsky » 7/12/2006, 16:17

TDM bardzo fajny.
Szczegolnie,ze model 900 ma 6 bieg.
Mozna sie na niego dobrze zapakowac i nawet w dwie osoby wygodnie.
Jest sporo testow tego moto.
Uniwersalny,poreczny i na trasy rowniez.
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
polsky
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 28 gości

na górê