motocykl elektryczny
• Strona 1 z 1
motocykl elektryczny
Witam.
Czy sa juz w USA produkowane elektryczne motocykle seryjne? Ile to to kosztuje i ile koszt takiego za sciagniecie z clem, VATem itp.?
Bo w Unii to chyba jeszcze takich nie robia.
Czytalem o tym dosc dawno wiec domyslam sie ze juz sa aczkolwiek pewny to nie jestem.
Myslal ktos na temat sciagniecia? Idealny na miasto jesli chodzi o spalanie i do posmigania tak wokol komina. Ale cena istotna.
Czy sa juz w USA produkowane elektryczne motocykle seryjne? Ile to to kosztuje i ile koszt takiego za sciagniecie z clem, VATem itp.?
Bo w Unii to chyba jeszcze takich nie robia.
Czytalem o tym dosc dawno wiec domyslam sie ze juz sa aczkolwiek pewny to nie jestem.
Myslal ktos na temat sciagniecia? Idealny na miasto jesli chodzi o spalanie i do posmigania tak wokol komina. Ale cena istotna.
- abc
- Świeżak
Heh, wpisałem w google i wyskoczyl mi Vectrix. Ale cena to porazka.
Mnie to motocykl interesuje o profilu sportowym, silnik prosty, skrzyni biegow chyba nie ma - wiec cena powinna byc duzo nizsza. Pewnie bateria podniesie znaczaco cene.
Swoja droga, to jadac w trase warto zabrac dobry przedluzacz, hlehle
Mnie to motocykl interesuje o profilu sportowym, silnik prosty, skrzyni biegow chyba nie ma - wiec cena powinna byc duzo nizsza. Pewnie bateria podniesie znaczaco cene.
Swoja droga, to jadac w trase warto zabrac dobry przedluzacz, hlehle

- abc
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości