Enduro Czy "Ścigacz"
• Strona 1 z 1
Enduro Czy "Ścigacz"
Witam.
Mam pytanie;) a chodzi oto że zamieżam zmienić moto na większy ;D ( 125) i zastanawiam się co by było lepsze ENDURO ( Np: KTM EXC lub Jakiś mały ścigacz Np: Aprilia Rs 125/Cagiva Mito/ Lub naked
Cagiva Planet.)
Ps. Jeździłem KTM EXC 125 Kolega włąsnie sobie kupił i nawet fajnie śmiga no lepszyniż 50cmm
Troche szybszy mocniejszy i wogule
. A zastanawiam się co było by lepsze
Pozdrawiam
Mam pytanie;) a chodzi oto że zamieżam zmienić moto na większy ;D ( 125) i zastanawiam się co by było lepsze ENDURO ( Np: KTM EXC lub Jakiś mały ścigacz Np: Aprilia Rs 125/Cagiva Mito/ Lub naked

Ps. Jeździłem KTM EXC 125 Kolega włąsnie sobie kupił i nawet fajnie śmiga no lepszyniż 50cmm

Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 4/12/2006, 18:53 przez kris, łącznie edytowano 1 raz
http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Ścigacz.pl
hmm... powiem Ci z doswiadczenia ze to zależy od tego jakie masz upodobania i czy wolisz szybka jazde czy wieksze emocje choc jedno i drugie ja zapewnia!. Ja osobiscie wole crossy bo: łatwiej sie poruszac po miescie i jest zwinniejszy oraz wygodniejszy (miękkie zawieszenie) jak na polskie drogi polecam crossa
Za to zalet scigacza ci niepowiem bo mogłam sie nim przejechac jedynie jako pasazer 

- noHand
- Świeżak
mam ten sam problem co ty. Bardziej jestem za ścigiem wiadomo: nalepki,diodki,itp ale cross/enduro tez by było fajne bo mozna sobie poszalec na polach/bezdrożach 

-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
nie rozumiem pytania - przeciez to od Ciebie zależy - sam powinienes wiedziec co wolisz bardziej, skoki po lasach czy prostą na autostradzie.
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
Po autostradzie '125'?
Wydaje mi sie,ze cross lepszy. Poprostu latwiej jest sie nim nauczyc jezdzic na kole, jakies awaryjne hamowania itp
A w razie gleby nie ma duzych strat
I sa lzejsze od 'plastikowych' 125-tek.
Wydaje mi sie,ze cross lepszy. Poprostu latwiej jest sie nim nauczyc jezdzic na kole, jakies awaryjne hamowania itp
A w razie gleby nie ma duzych strat

I sa lzejsze od 'plastikowych' 125-tek.
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
-
barteckstreet - Świeżak
-
kuba9449 - Świeżak
ja mam enduro, ale jagby ktoś chciał, to napewno bym się zamienił na jakiegos ścigacza, np arilia af1.
-
kamil kawasakiAE - Świeżak
ja to powiem tak:
zależy jakie kto ma zacięcie, zależy jakie masz fundusze na mtocykl
tez zależy czy chcesz na nim fajnei wygladać???
jak chodzi ci o super osiagi to MITO125
a jak prawdziwy motocyklktóry wygląda jak 650 to bierz varadero 125 (kosztuje 10-11tysiecy) 2002-2003rok ja sma osobiście taki kupiłem i bardzo zadowolony jestem.
pzdr
zależy jakie kto ma zacięcie, zależy jakie masz fundusze na mtocykl
tez zależy czy chcesz na nim fajnei wygladać???
jak chodzi ci o super osiagi to MITO125
a jak prawdziwy motocyklktóry wygląda jak 650 to bierz varadero 125 (kosztuje 10-11tysiecy) 2002-2003rok ja sma osobiście taki kupiłem i bardzo zadowolony jestem.
pzdr
- jarek16
- Świeżak
jarek16 napisał(a): ...varadero 125 ... ja sma osobiście taki kupiłem i bardzo zadowolony jestem.
pzdr
no nie wiem wystarczy zobaczyć twój temat o tuningu.
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
aa ja się zastanowiłem I jedank Bym wziął Enduro w tym przypadku Sm http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M330870 łądna
. Tylko kurcze niesprzedałem jeszcze Aprili ;p

http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Ścigacz.pl
Bardzo dobry wybor!
Sprawdzony silnik, dobre osiagi
i super wyglad.
A juz nie wspomne,ze supermoto to dopiero kozak po miescie
Sprawdzony silnik, dobre osiagi
i super wyglad.
A juz nie wspomne,ze supermoto to dopiero kozak po miescie

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
Kup sobie jeszcze skutera 50 i już masz wszystko.
Hmm... Jak dobrze pójdzie to będzie, tak samo jak motocykl szosowy, firmowy

W każdym razie, niezależnie od wypowiedzi przedmówcy, jest to rozwiązanie bardzo dobre. Oczywiście pozostaję nadal kwestia funduszy, ponieważ nie jest to tania impreza...
Pozdrawiam.
Suzuki GSX1100F 1995
-
silver - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1