Zobacz wątek - Beton na parkingach piętrowych w centrach handlowych WTF?!
NAS Analytics TAG

Beton na parkingach piętrowych w centrach handlowych WTF?!

O wszystkim
_________

Postprzez fast and furious » 20/5/2009, 19:41

YZF R1 napisał(a):
turboponczek napisał(a):Już kiedyś zauważyłem że w Starym Browarze, King Krossie i Plazie jest ślizga nawierzchnia na parkingu. Fajnie furą na łapie można sobie tam polatać :lol:

A teraz doszła jeszcze Galeria Malta :wink:

Według mnie ten parking jest lekko niepomyślany i zrobiony na chybcika, zjazd z wyższego na niższy poziom jest tak wąski że niektóre dłuższe samochody pokroju mercedesów muszą chwilke pokręcić żeby się tam zmieścić...... a zjazd śliski że na cebrze to miałem śmierć w oczach ostatnio.... :twisted:
/speed always goes in pair with fouriosity/
po prostu fast...

HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
fast and furious
MEGA TROLL

Postprzez grzybol » 21/5/2009, 07:40

fast and furious napisał(a):
YZF R1 napisał(a):
turboponczek napisał(a):Już kiedyś zauważyłem że w Starym Browarze, King Krossie i Plazie jest ślizga nawierzchnia na parkingu. Fajnie furą na łapie można sobie tam polatać :lol:

A teraz doszła jeszcze Galeria Malta :wink:

Według mnie ten parking jest lekko niepomyślany i zrobiony na chybcika, zjazd z wyższego na niższy poziom jest tak wąski że niektóre dłuższe samochody pokroju mercedesów muszą chwilke pokręcić żeby się tam zmieścić...... a zjazd śliski że na cebrze to miałem śmierć w oczach ostatnio.... :twisted:

powiedziałbym nawet że ten parking to dzieło skończonego idioty. Przy zjazdach na niższe kondygnacje połowa kierowców musi kręcić na 3 razy. To będzie żyła złota dla blacharzy i lakierników.
781228 <3
grzybol
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości

na górê