kolanko wydechu rozgrzane do czarwoności.
• Strona 1 z 1
kolanko wydechu rozgrzane do czarwoności.
czoraj wieczorem to zauważyłem. Sprzęt pochodził jakieś 4 może 5 minut na wolnych i jedno z kolanek sie rozgrzało do czerwoności. Silnik to 4 cyl. lufciok więc na postoju się grzeje ale żeby az tak?O co to kurde z tym chodzi?
- Czagin
- Świeżak
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
Hmm
wiesz u mojego kumpla jedno kolanko się mocniej grzało. Skład mieszanki ma OK, ale była mała różnica między synchro gaźników - jeśli nie było dawno robione synchro gaźników ani regulacja składu mieszanki to polecam pojechac do dobrego speca
200 zł weźmie za wszystko a przynajmniej masz spokuj ze sprzętem na 20 tkm.
Ciśnienie możesz sprawdzic - nie zaszkodzi.
Gdybyś miał wypalony zawór to waliłby mieszanke w rure i strasznie nierówno pracowałby - to tez w zalezności od stopnia wypalenia, bo może byc nadpalony albo całkiem jak patyczek..
Pozdro
wiesz u mojego kumpla jedno kolanko się mocniej grzało. Skład mieszanki ma OK, ale była mała różnica między synchro gaźników - jeśli nie było dawno robione synchro gaźników ani regulacja składu mieszanki to polecam pojechac do dobrego speca

200 zł weźmie za wszystko a przynajmniej masz spokuj ze sprzętem na 20 tkm.
Ciśnienie możesz sprawdzic - nie zaszkodzi.
Gdybyś miał wypalony zawór to waliłby mieszanke w rure i strasznie nierówno pracowałby - to tez w zalezności od stopnia wypalenia, bo może byc nadpalony albo całkiem jak patyczek..
Pozdro
- accoount
- Świeżak
-
kamil kawasakiAE - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa