Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi.
dla czego np. nic do silnika nie dostaniesz z zamienników? nie wiem jak do mtx-a ale do większości crossów/enduro można kupić zamienniki wszystkiego. np. tłoki wossnera czy jakieś inne części typu łańcuchy czy korby proxa? przecież to nic innego jak zamienniki.
SUZUKI DR 350se => na 3 z gazu idzie na koło
- domin195
- Świeżak
tłoki tak, korby tez to racja. łozyska czy uszczelki to inna sprawa ale mialm na mysli np sprzęgło ( nie tarcze), skrzynia biegów, itp iotd
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
- Damianooo1998
- Świeżak
jakie buty do 600 zl sa najlepsze?
Znalazlem foxa, ktore mi sie podobaja i nie wiem, czy je brac, czy za ta cene mozna lepsze wychaczyc:
http://allegro.pl/buty-fox-comp-5-bialo-czarne-okazja-tanio-i1778090844.html (otwórz link)

Znalazlem foxa, ktore mi sie podobaja i nie wiem, czy je brac, czy za ta cene mozna lepsze wychaczyc:
http://allegro.pl/buty-fox-comp-5-bialo-czarne-okazja-tanio-i1778090844.html (otwórz link)
- lukas90MX
- Świeżak
wodoszczelności w takich butach nie. można powiedzieć że są bryzgoszczelne. jak przelecisz szybko po kałużach i ci będzie na nie spod kół chlapać to raczej nie przemokną tym bardziej jak zrobisz tak jak berek radził, ja moje też takim spreyem wypsikałem jak były nowe. jak w tych butach wejdziesz do wody głębiej jak za kostkę to po chwili będzie ci tam aż chlupało.
SUZUKI DR 350se => na 3 z gazu idzie na koło
- domin195
- Świeżak
domin to co ty za tenisówki masz do latania xd ja butami wchodzi ok 5 cm przed górną krawędzią i ani kropli! no moze jak bym postał kilka minut cos by zaczęło sie sączyc, ale na chwile nie ma bata ;P
butów przemakalnych jeszcze nie widziałem nigdy. jedyna droga dostawania sie wody to spływanie po spodniach. ale zawodnicy na zawody kleją sobie wokół tasmą to miejsce i suchutko
barek cylek do 2T czy 4T ?
butów przemakalnych jeszcze nie widziałem nigdy. jedyna droga dostawania sie wody to spływanie po spodniach. ale zawodnicy na zawody kleją sobie wokół tasmą to miejsce i suchutko

barek cylek do 2T czy 4T ?
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
mam 2 pytania:
1 Jakim cudem pękła mi tarcza sprzęgłowa
2 czy nic się nie stanie jak założyłem od crki
mój motor taki jak niżej
1 Jakim cudem pękła mi tarcza sprzęgłowa
2 czy nic się nie stanie jak założyłem od crki
mój motor taki jak niżej
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
nic sie nie stanie. pekła to dziwne. zobacz czy masz wszystko proste, moze przekładki są powykrzywiane i to pracowało ciągle i materiałsie zmęczył jakos i pekł.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Jakie polecacie manetki??. Wcześniej miałem Pro Grip to nie bylem z nich zadowolony. Teraz mam Pro Taper i są super, ale czas na wymianę. Myślę nad Pro Taper, Renthal może jeszcze coś innego. Muszą być wytrzymałe i dobrze trzymać się dłoni. Warto zamontować aluminiowy rollgaz czy to tylko strata kasy??. I jak najlepiej włożyć manetkę, żeby się nie przekręcała[/code]
- mikozniak
- Świeżak
jeśli chodzi o włożenie manetki no najlepiej pod ciśnieniem a tarcza sprzęgłowa od crki jest odrobinę inna jest większa do środka ale ładnie pasuje w kosz
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
co do manetek, nie mam pojecia które dobre, ale wymieniłes najlepsze firmy wiec lepszych w zasadzie nie ma. a wsadza sie bardzo dobrze na płyn do filtrów powietrza, jak odparuje to nie ruszy niczym
rolgazy są dobre jak są łozyskowane. a czy alu czy plastik wiekszego znaczenia nie ma

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Chcę kupić exc 450, ewentualnie 520/25. Cena do 11tys. Jedyny narazie przyzwoicie wyglądający:
http://allegro.pl/ktm-450-exc-2003r-i1783890592.html (otwórz link)
Co myślicie?
I jeszcze jedna sprawa. Na co patrzyć przy kupnie 4-suwa? Nigdy nie jezdzilem 4t i nie mam za bardzo wiedzy o nich. Jest cos szczegolnego, na co trzeba zwracac uwagę?
http://allegro.pl/ktm-450-exc-2003r-i1783890592.html (otwórz link)
Co myślicie?
I jeszcze jedna sprawa. Na co patrzyć przy kupnie 4-suwa? Nigdy nie jezdzilem 4t i nie mam za bardzo wiedzy o nich. Jest cos szczegolnego, na co trzeba zwracac uwagę?
- lukas90MX
- Świeżak
po 1 nie patrz na foty. jak ja swojego kupowałem na fotkach całkiem co innego niz w realu. wiec po aukcji moze wygladac jak wyglada w rzeczywitsoci moze sie okazac lepszy lub gorszy ;/
uwage standardowo na wszystko. ktma trzeba umiec oglądac, bo silnik to sieczkarnia w nich. wszystko stuka szumi tłucze wiec ciezko ogarnąc czy korba postukuje czy to sprzegło tak pracuje, druga sprawa to wibracje, konkurencja ma sporo mniejsze wibro
tutaj to norma i trzeba to brac pod uwage. ogólnie ma nic nie pukać to co pukać moze a nie powinno xd ma nic nie ciec, odpalac z dotyku, i nie kopcic, no moze przy odkręceniu na zimnym silniku na ssaniu czy cos ;P
uwage standardowo na wszystko. ktma trzeba umiec oglądac, bo silnik to sieczkarnia w nich. wszystko stuka szumi tłucze wiec ciezko ogarnąc czy korba postukuje czy to sprzegło tak pracuje, druga sprawa to wibracje, konkurencja ma sporo mniejsze wibro

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości