Gdzie lub jaką część kupić?
- Patryk1997
- Świeżak
Nie będą. Trzeba by było rzeźbić, zmienić zbiornik i jakoś mocować resztę. Tylko po co?
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Z stalowym bakiem i owiewkami i dosc wysoka szybka nie bedzie sie wygodnie jezdzilo w terenie, wiem ze nie zrobie z niego z niego idealu ale trocho moglbym go poprawic z wygadu i odchudzic, tylko nie mam pojecia z czego plastiki i bak moglbym dopasowac
- Patryk1997
- Świeżak
Czy my na pewno rozmawiamy o DT R? A nie czasem o TDR? Bo jakoś mam dziwne wrażenie że tak jest.
-
Mechanik mowi ze to "dtr" wyglada jak tdr tylko ma pojedyncza lampe z przodu widzialem taki motocykl pierwszy raz
- Patryk1997
- Świeżak
Wstaw zdjęcie. Ale jak tak to zakładam że masz Yamahe DR 125R Tenere. Moim zdaniem nie warto przerabiać turystyczne enduro na hard enduro. Masz fajny, rzadko spotykany sprzęt. O ile plastiki są w komplecie szkoda go rozbierać. Lepiej sprzedać i kupić coś lepszego.
Nie psujmy starych, ciekawych moto. Ich już nie przybędzie...
Nie psujmy starych, ciekawych moto. Ich już nie przybędzie...
-
Znalazłem zdjęcie http://i279.photobucket.com/albums/kk15 ... amaha1.jpg , mam możliwość kupna za 1600 + wymiana tłoka, nie będę ukrywał ze plastiki sa w kiepskim stanie a tak cała reszta jak na swój wiek jest bardzo dobra. Niestety nie mam swoich zdjęć, ile mniej więcej mógłbym za niego wziąć jeśli nie robił bym nic z plastikami (zarejestrowany, ubezpieczony, plastiki nie popękane ale porysowane, szybkę pomalował jakiś idiota)?
- Patryk1997
- Świeżak
Jeśli masz go dopiero kupić to już całkiem nie warto. Za te pieniądze które wsadzisz w sprzęt i jego przeróbki kupisz już jakieś gotowe moto. Jaki by nie był jest wart odratowania i szkoda go bardziej niszczyć.
-
fajny sprzęcik, nie wiedziałem że takie istnieją
i szczerze jakbym takiego dorwał to wolał go odpicować tak jak tego z fotki i byłby chodliwym sprzetem. ale na pewno bym nie kombinował i nie bawił sie w wymiane połowy motocykla tylko wolałbym poszukać lepszej sztuki od razu

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Daj namiary gdzie stoi, ja kupiÄ™ i wyszykujÄ™ a Ty poszukasz czegoÅ› innego 

-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości