cbr 1000rr wymiana ramy
• Strona 1 z 1
cbr 1000rr wymiana ramy
witam wszystkich
Trzy tygodnie temu stałem sie posiadaczem extrawanckiego motoru cbr 1000rr ale wczoraj jeden idiota zajechal mi moj pas ruchu i niestety bylo wielkie bummm.....
Przelecialem przez samochód nic mi sie wielkiego nie stalo ale moto sporo ucierpialo
ukruszylo sie kawalek ramy przy łożysku oporowym rama jest do wymiany
tylko teraz pytaniem jest czy musze kupic rame z papierami czy jest mozliwosc kupienia bez papierów a numery ramy jakos legalnie wpisac w moje papiery
Moze ktos z was spotkal sie juz z takim problemem
Trzy tygodnie temu stałem sie posiadaczem extrawanckiego motoru cbr 1000rr ale wczoraj jeden idiota zajechal mi moj pas ruchu i niestety bylo wielkie bummm.....
Przelecialem przez samochód nic mi sie wielkiego nie stalo ale moto sporo ucierpialo
ukruszylo sie kawalek ramy przy łożysku oporowym rama jest do wymiany
tylko teraz pytaniem jest czy musze kupic rame z papierami czy jest mozliwosc kupienia bez papierów a numery ramy jakos legalnie wpisac w moje papiery
- jeki87
- Świeżak
Przebijanie numerów to sprawa nielegalna. Pozostaje Ci tylko kupić ramę z papierami. Do tego pewnie lagi też trzeba wymienić.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
no wiadomo że nielegalnie,ale jeśli ktoś chce taniej zrobić taką operację to takie coś tylko wchodzi w grę...
- snajper1991
- Świeżak
Nie takie coÅ› nie wchodzi w grÄ™. I za podpowiadanie takich rzeczy na forum grozi warn.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Jezeli na miejscu zdarzenia pojawila sie policja, wina lezy po stronie kierowcy samochodu, pojazdy byly ubezpieczone i wszystko odbylo sie zgdonie z prawem osobiscie oddalbym motocykl do serwisu Hondy, ktory przywroci motocykl do stanu z przed wypadku i nie martwil sie niczym wiecej. Jezeli ci ludzie stwierdza, ze motocykl nadaje sie do kasacji nawet nie bawilbym sie w przekladanie ramy i naprawy.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
No wlasnie tak bylo ze wina jest po stronie kierowcy samochodu
Policja tez byla i wszystko wyjasnine
tylko slyszalem ze choc uznaja szkode calkowita to i tak odlicza sobie za czesci ktore sa jeszcze cale i sie nadaja dostane reszte tylko
poczekam do wyceny i dam znac jak to sie skonczy
tylko slyszalem ze choc uznaja szkode calkowita to i tak odlicza sobie za czesci ktore sa jeszcze cale i sie nadaja dostane reszte tylko
- jeki87
- Świeżak
jeki87 napisał(a):No wlasnie tak bylo ze wina jest po stronie kierowcy samochodu
Jezeli dostaniesz szkode calkowita to wrak zachowaj dla siebie. Sprzedasz czesci i jeszcze na tym zarobisz. Spokojnie uzbierasz na motocykl w znacznie lepszym stanie.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
elcommendante napisał(a):Jezeli dostaniesz szkode calkowita to wrak zachowaj dla siebie. Sprzedasz czesci i jeszcze na tym zarobisz. Spokojnie uzbierasz na motocykl w znacznie lepszym stanie.
tak jak mowi, nie baw sie w przekladanie. jeszcze zarobiony bedziesz pewnie

-
WeWonItThreeTimes - Świeżak
A dodam ze dzonilem do salonu Hondy
powiedzieli zebym sie nie martwil bo jak mi za malo wyplaca to mam oddac moto do serwisu oni go poskladaja na orginalnych czesciach i wystawa fakture.
Powiedzieli ze mieli juz taka sytuacje i wszystko ubezpieczalnia zaplacila
powiedzieli zebym sie nie martwil bo jak mi za malo wyplaca to mam oddac moto do serwisu oni go poskladaja na orginalnych czesciach i wystawa fakture.
Powiedzieli ze mieli juz taka sytuacje i wszystko ubezpieczalnia zaplacila
- jeki87
- Świeżak
Re: cbr 1000rr wymiana ramy
jeki87 napisał(a):czy jest mozliwosc kupienia bez papierów a numery ramy jakos legalnie wpisac w moje papiery
A chciałbyś wystawić swoje ogłoszenie w dziale "skradziono"?
Jeżeli Ty zakupisz taka ramę to ktoś będzie musiał takie ogłoszenie wystawić.
- TOM67
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości