aprilia i ducati
• Strona 1 z 1
aprilia i ducati
wpadly mi ostatnio w oko aprilia shiver i ducati hypermotard, nie zeby od razu kupowal ale interesuje mnie moze nie tyle jak to jezdzi, chociaz tez z checia poslucham o doswiadczeniach, ale jak to jest z jakoscia tych marek? jak z przegladami, serwisem, awaryjnoscia itd?
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
mam monstera wiec wypowiem sie o awaryjnosci:
- wszystkie to gadanie ze wloszczyzna to jeden stek bzdur (glownie dotyczy lat produkcji do 2002 roku)
- jak bedziesz dbal normalnie o moto to nie bedzie problemu
- obydwa moto na ktore masz ochote to nowe konstrukcje i nowa jakosc
- po prostu wybierz co ci lepiej pasuje a o reszte sie nie martw
- wszystkie to gadanie ze wloszczyzna to jeden stek bzdur (glownie dotyczy lat produkcji do 2002 roku)
willyfog - Świeżak
willyfog napisał(a):mam monstera wiec wypowiem sie o awaryjnosci:
Ja osobiście z włoskich miałem tylko Aprilię RS natomiast jeździłem troszkę na włoskich motocyklach oraz znam osoby którzy takowymi jeżdżą i nikt jakość szczególnie nie narzeka na nadmierną awaryjność przychylam sie do odpowiedzi kolegi wyżej dokładnie tak jest to taki stereotyp że włoszczyzna to szajs ciekaw jestem skąd i kto to wymyślił...

-
YZF R1 - Moderator
jak juz uzbierasz to wpadnij do W-wy to oblukamy co tam znalazles. Ja stawialbym na Shivera.
i pamietaj jedna najwazniejsza zasada. po zakupie nie pozyczaj moto kumplom do "przejechania sie". to zawsze konczy sie w rowie
i pamietaj jedna najwazniejsza zasada. po zakupie nie pozyczaj moto kumplom do "przejechania sie". to zawsze konczy sie w rowie
willyfog - Świeżak
leff napisał(a):ahahahah stary towar sie nie sprzedaje
niektorzy stawiaja na doswiadczenie

wracajac do tematu, kumpel kupil w zeszlym roku nowe 848, po miesiacu uzytkowania zapalil mu sie silnik na autostradzie

-
WeWonItThreeTimes - Świeżak
http://ducatiwarszawa.pl/
http://www.apriliawarszawa.pl/
masz jazdy testowe - bierzesz motocykle jeździsz i wybierasz co bardziej Tobie pasuje.
W-wa Relaksowa.
Zresztą w salonie dobrze doradzą co wybrać - nie mów że nie zamierzasz kupować nowego, czasami pomagają w znalezieniu ładnego używanego motocykla.
http://www.apriliawarszawa.pl/
masz jazdy testowe - bierzesz motocykle jeździsz i wybierasz co bardziej Tobie pasuje.
W-wa Relaksowa.
Zresztą w salonie dobrze doradzą co wybrać - nie mów że nie zamierzasz kupować nowego, czasami pomagają w znalezieniu ładnego używanego motocykla.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości