Kamery Oregon ATC
• Strona 1 z 1
Kamery Oregon ATC
Po tym, jak zostałem niesłusznie uznanym za sprawcę kolizji, postanowiłem sprawić sobie kamerkę, żeby żaden cwany gnojek mnie już nie porobił. Z reguły takie kamerki to dość drogie urządzenia, ale są też modele bardziej przystępne cenowo. Do takich urządzeń zaliczają się np. kamerki Oregon ATC 2000, 3000 i 5000. Na ścigaczu pojawił się ostatnio ARTYKUŁ (otwórz link) na ten temat.
Czy ktoś używa takiej kamerki? Jak sprawuje się na dziurawych polskich drogach? Jakie są różnice pomiędzy poszczególnymi modelami?
I jeszcze pytanie natury prawnej - czy taki materiał z kamery zostanie wzięty pod uwagę przez sąd? Jak dla mnie to oczywiste, że powinien być wzięty pod uwagę, ale w tym porąbanym kraju wszystko jest możliwe
Czy ktoś używa takiej kamerki? Jak sprawuje się na dziurawych polskich drogach? Jakie są różnice pomiędzy poszczególnymi modelami?
I jeszcze pytanie natury prawnej - czy taki materiał z kamery zostanie wzięty pod uwagę przez sąd? Jak dla mnie to oczywiste, że powinien być wzięty pod uwagę, ale w tym porąbanym kraju wszystko jest możliwe
Ostatnio edytowano 9/5/2009, 12:39 przez grzybol, łącznie edytowano 1 raz
- grzybol
- Świeżak
grzybol i co będziesz cały czas kręcił jazde ,co wyjedziesz na droge ? :]
CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe