[Kombinezony Gimoto] Gimoto Spice Two – motocyk
• Strona 1 z 1
[Kombinezony Gimoto] Gimoto Spice Two – motocyk
Dyskusja na temat: Gimoto Spice Two – motocyklowa druga skóra
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Gimoto Spice Two – motocyklowa druga skóra
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Gimoto Spice Two – motocyklowa druga skóra
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Na wszywce FOR powinny być dostępne dwa egzemplarze, kombi zrobiony dla kobiety, a rysunek jakby faceta ;P
Aniu - teraz będziesz miała ksywkę króliczek (rabbit).<br><hr>W
Aniu - teraz będziesz miała ksywkę króliczek (rabbit).<br><hr>W
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
strona gimoto i ich produkty wygladaja OK, ale jak patrze na zdjecia pani Ani to jestem załamany. To wyglada jak kombi starszego brabata a nie kombi szte na miare. conajmniej rozmiar za duży, wszędzie marszczy się skóra na ramionach z przodu i z tyłu, nogi, pas jest prawie na piersiach a slidery zamiast na kolanach wchodzą prawie w buty :/ zastanawiałem się zeby u nich własnie uszyć idealne i piękne kombi dla siebie ale po tym co znalazłem stanowczo moge powiedzieć NIE !
Moje dotychczasowe kombinezony jakie miałem i nie były szyte na miarę leżą o wiele lepiej i pozostane przy standardowej ofercie dostępnych producentów. Ten artykuł bardzo mi pomógł- dziękuję
<br><hr>krzysztof
Moje dotychczasowe kombinezony jakie miałem i nie były szyte na miarę leżą o wiele lepiej i pozostane przy standardowej ofercie dostępnych producentów. Ten artykuł bardzo mi pomógł- dziękuję

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości