poszukiwana szkoła jazdy CB 500 Gliwice
• Strona 1 z 1
poszukiwana szkoła jazdy CB 500 Gliwice
Cześć
Szukam szkoły jazdy do prawka kat A w Gliwicach która uczy na maszynie Honda CB 500..
Bardzo proszÄ™ o namiar
Szukam szkoły jazdy do prawka kat A w Gliwicach która uczy na maszynie Honda CB 500..
Bardzo proszÄ™ o namiar
- erni
- Świeżak
ja sie ucze na gsie 500 i sr 125
wiec masz zle info ... ale z cb na nauce sie nie spotkalem jeszcze

sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
Theo napisał(a):Ja jestem pewny ze zadna szkola nie uczy na sprzecie powyzej pojemnosci wynoszacej 250
Z miesiąc temu przejeżdżałem autem koło stacji benzynowej, właśnie stała tam L'ka (wnioskuje bo koleś kierowca miał jaso pomarańczową odblaskową kamizelkę z dużą literką L z przodu i z tyłu, moto to była Honda CB 500, tylko nie wiem jak się nazywała ta szkoła
Zastanawiam się nad kupnem CB500 i mimo że prawko już dawno mam to wziął bym sobie parę godzin by zobaczyć czy taki model by mi odpowiadał
Jakby ktoś wiedział czy jest taka szkoła niech napisze

- erni
- Świeżak
z pewnoscia sa szkoly ktore maja wieksze sprzety, nawet armarmature powyzej tysiaca,
Tylko nie rozumiem za co oni te warny podostawali, bo powod podany przez marcina jest calkiem z dupy, czy moze kazdmey dajesz teraz warna na powitanie
Tylko nie rozumiem za co oni te warny podostawali, bo powod podany przez marcina jest calkiem z dupy, czy moze kazdmey dajesz teraz warna na powitanie
-
bast - Bywalec
po prostu mu odbija "moderator" i tyle
a ja sie nie spotkałem z większymi inż 250 i jestem gorszy ? 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
bast, jakbyś nie zauważył, to naprawde nie daję warnów, zazwyczaj tematy przenoszę, posty usuwam itp. i obywa się bez warnów. (zresztą Ty tego nie widzisz, bo i tak większość rzeczy dzieje się po za wzrokiem forumowiczów).
Natomiast Theo bardzo chce się udzielić na forum, niestety jego rady można sobie o kant... kuli rozbić. Traktuje to jako nabijanie postów.
A jak chcesz sie Bast przekonać jak to działa, to napisz jakiś temat, a ja napisze pare głupich nieprawdziwych postów.
Bystry inteligencjÄ… to Ty nie grzeszysz.
Natomiast Theo bardzo chce się udzielić na forum, niestety jego rady można sobie o kant... kuli rozbić. Traktuje to jako nabijanie postów.
A jak chcesz sie Bast przekonać jak to działa, to napisz jakiś temat, a ja napisze pare głupich nieprawdziwych postów.
Bystry inteligencjÄ… to Ty nie grzeszysz.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości