[Galerie foto] Fotomodelki na motocyklach, czyli...
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
No sorry ale z tego co widzę, to motocykle z pannami fotografowane były w studio a później zostało to nałożone na zdjęcia miasta... <br><hr>Krejzi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hmm jestem babką ale postanowiłam to skomentować..
Modelka jest ładną dziewczyną ale ten makijaz kompletnie jej nie pasuje i zamiast zrobic z niej ostrą laskę to jej urodę strasznie przytłoczyli i troche oszpecili choć na zdjęciach w kombinezonie wyszła bardzo ładnie ale te typu hardcore to są straszne, zły typ urody wybrali do tego typu makijażu.<br><hr>Girl
Modelka jest ładną dziewczyną ale ten makijaz kompletnie jej nie pasuje i zamiast zrobic z niej ostrą laskę to jej urodę strasznie przytłoczyli i troche oszpecili choć na zdjęciach w kombinezonie wyszła bardzo ładnie ale te typu hardcore to są straszne, zły typ urody wybrali do tego typu makijażu.<br><hr>Girl
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
moim zdaniem zdjęcia powinny być troszkę w cieplejszych kolorach i już o niebo lepiej by się prezentowałY:)<br><hr>seba
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Obrońcy pana Darka- chyba jest dość dużym chłopcem i potrafi znieść krytykę?? Zdjęcia od strony technicznej niezłe, ale same pomysły i otoczka beznadziejna. Za mocne makijaże, dziwne konwencje ( np majty i biała koszula na moto? co to jakaś blachara-gimnazjalistka ta laska czy co?), właśnie tutaj niestety jak zwykle się nie popisaliście..:/<br><hr>Andi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Moze i fotograf dobry ale gust ma fatalny. Zdjecia nie sa zle - nadaja sie na doskonaly przyklad antyreklamy. Jezeli to mial na mysli autor to osiagnal swoj cel. Jesli kogos zachecaja do zakupu motyckla to swiat zwariowal i przesiadam sie na hulajnoge oczywiscie z kajdankami i z wlosami na cukier. Mimo wszystko gratuluje autorowi odwagi. Ja bym sie chyba wstydzila. A swoja droga czemu niby nie mozna krytykowac tandenty i jak to sie robi to od razu ktos mowi pokaz lepsze albo cos w tym stylu. Jak mi sie film w kinie nie podoba to nie ide krecic od razu swojego. Dziwne.<br><hr>Ania
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ludzie, przecież ta dziewczyna nawet na dworze nie była. Otwórzcie zdjęcie 10 i zobaczcie, jak "doskonale" prześwituje przez tylne koło tło (czyli podobno filar mostu). Co się stało z łydką dziewczyny na owym zdjęciu? Czyżby była za gruba i ciężko było skurczyć ją kiedy w tle był motocykl? Przepraszam, ale ja się na photoshopie nie znam, ale chyba jednak trochę bardziej od osoby, która te zdjęcia retuszowała, skoro potrafiłam wychwycić oczywiste błędy.
Na każdym zdjęciu widać jawne niedoróbki. Przepraszam, może się czepiam, ale ja nie publikowałabym zdjęć, które byłyby tak niedopracowane.
Ok szacun dla fotografa za pomysł, ale NAGANA za beznadziejny retusz.
No proszę Ścigacza o trochę lepszy poziom i niezapominanie, że na zdjęcia patrzą nie tylko faceci. <br><hr>krejzi.mery
Na każdym zdjęciu widać jawne niedoróbki. Przepraszam, może się czepiam, ale ja nie publikowałabym zdjęć, które byłyby tak niedopracowane.
Ok szacun dla fotografa za pomysł, ale NAGANA za beznadziejny retusz.
No proszę Ścigacza o trochę lepszy poziom i niezapominanie, że na zdjęcia patrzą nie tylko faceci. <br><hr>krejzi.mery
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie widzialas modelki na zywo, to nie komentuj w ten sposob. chcialabym zobaczyc efekt Twojej pracy z ta modelka i z tymi maszynami!! potrafisz lepiej?? to pokaz to, zamiast mlocic w powietrze jezorem<br><hr>neutralnaKomentatorzy napisał(a):Hmm jestem babką ale postanowiłam to skomentować..
Modelka jest ładną dziewczyną ale ten makijaz kompletnie jej nie pasuje i zamiast zrobic z niej ostrą laskę to jej urodę strasznie przytłoczyli i troche oszpecili choć na zdjęciach w kombinezonie wyszła bardzo ładnie ale te typu hardcore to są straszne, zły typ urody wybrali do tego typu makijażu.<br><hr>Girl<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
so what? narazilabys modelke na rozbieranie sie przy klikunastostopniowym mrozie? skoro tak, to wspolczuje Twoim modelkom... <br><hr>neutralnaKomentatorzy napisał(a):No sorry ale z tego co widzę, to motocykle z pannami fotografowane były w studio a później zostało to nałożone na zdjęcia miasta... <br><hr>Krejzi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to po co podpis pod zdjęciem, że były robione na mrozie? sztuczne tworzenie jakiejś otoczki pseudo-wyszukanego klimatu.<br><hr>krejzi.meryKomentatorzy napisał(a):No sorry ale z tego co widzę, to motocykle z pannami fotografowane były w studio a później zostało to nałożone na zdjęcia miasta... <br><hr>Krejzi<br>Komentatorzy napisał(a):so what? narazilabys modelke na rozbieranie sie przy klikunastostopniowym mrozie? skoro tak, to wspolczuje Twoim modelkom... <br><hr>neutralna<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tu nawet nie chodzi o znawców, a raczej o tych, którzy robią "sztuczną zadymę" żeby wygryźć zdolną konkurencję. Tak się robi wielkie biznesy w naszym kraju: mieląc bez sensu jęzorami na lewo i prawo, i wciskając ludziom ciemnotę po to tylko żeby ładnymi kwiatkami zatuszować własny brak talentu. Nasze społeczeństwo podatne na "ładne kwiatki" łatwo wierzy że białe jest czarneKomentatorzy napisał(a):Zdjęcia na prawdę świetne. Ci co się nie znają na fotografii morda w kubeł. Jednak to prawda, że tam gdzie 2 polaków tam 3 opinie. U nas w kraju jak zwykle sami znawcy w każdym temacie. <br><hr>Piotrek<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
o gustach i wizjach artysty sie nie dyskutuje. podoba sie albo nie i juz.... i do widzenia. nikt nie zmusza do ogladania. jak chcesz miec swoje pseudoklimaty to je sobie zrob.<br><hr>neutralnaKomentatorzy napisał(a):No sorry ale z tego co widzę, to motocykle z pannami fotografowane były w studio a później zostało to nałożone na zdjęcia miasta... <br><hr>Krejzi<br>Komentatorzy napisał(a):so what? narazilabys modelke na rozbieranie sie przy klikunastostopniowym mrozie? skoro tak, to wspolczuje Twoim modelkom... <br><hr>neutralna<br>Komentatorzy napisał(a):to po co podpis pod zdjęciem, że były robione na mrozie? sztuczne tworzenie jakiejś otoczki pseudo-wyszukanego klimatu.<br><hr>krejzi.mery<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
poprosimy o dobry przykladKomentatorzy napisał(a):Yamaha to yamaha - ale jak zwykle wykonanie po polsku czyli słaby fotograf, słabe światło i niestety takie sobie "modelki"
Czy ktoś może wreszcie zająć się czymś profesjonalnie a nie jak na wiejskim targu...?<br><hr>Rafal<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jesteś modelką z tego zdjęcia czy jak?<br><hr>krejzi.meryKomentatorzy napisał(a):Zdjęcia na prawdę świetne. Ci co się nie znają na fotografii morda w kubeł. Jednak to prawda, że tam gdzie 2 polaków tam 3 opinie. U nas w kraju jak zwykle sami znawcy w każdym temacie. <br><hr>Piotrek<br>Komentatorzy napisał(a):tu nawet nie chodzi o znawców, a raczej o tych, którzy robią "sztuczną zadymę" żeby wygryźć zdolną konkurencję. Tak się robi wielkie biznesy w naszym kraju: mieląc bez sensu jęzorami na lewo i prawo, i wciskając ludziom ciemnotę po to tylko żeby ładnymi kwiatkami zatuszować własny brak talentu. Nasze społeczeństwo podatne na "ładne kwiatki" łatwo wierzy że białe jest czarnea później się okazuje że tak naprawdę w naszym społeczeństwie nie ma zdolnych Polaków, bo na piedestały wyniesiono tych najmniej zdolnych. Wszystkim tym którzy się tu krytycznie wypowiedzieli proponuję zrobienie takich zdjęć, i wtedy będziemy oceniać... założę się żadna osoba z forum nie zrobi zdjęć nawet w połowie tak dobrych. Jeśli ktoś twierdzi inaczej, niech nam to udowodni zamiast chlastać jęzorem. Ale warunek: ta sama modelka i ta sama maszyna<br><hr>neutralna<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zgaduj dalej...Komentatorzy napisał(a):Zdjęcia na prawdę świetne. Ci co się nie znają na fotografii morda w kubeł. Jednak to prawda, że tam gdzie 2 polaków tam 3 opinie. U nas w kraju jak zwykle sami znawcy w każdym temacie. <br><hr>Piotrek<br>Komentatorzy napisał(a):tu nawet nie chodzi o znawców, a raczej o tych, którzy robią "sztuczną zadymę" żeby wygryźć zdolną konkurencję. Tak się robi wielkie biznesy w naszym kraju: mieląc bez sensu jęzorami na lewo i prawo, i wciskając ludziom ciemnotę po to tylko żeby ładnymi kwiatkami zatuszować własny brak talentu. Nasze społeczeństwo podatne na "ładne kwiatki" łatwo wierzy że białe jest czarnea później się okazuje że tak naprawdę w naszym społeczeństwie nie ma zdolnych Polaków, bo na piedestały wyniesiono tych najmniej zdolnych. Wszystkim tym którzy się tu krytycznie wypowiedzieli proponuję zrobienie takich zdjęć, i wtedy będziemy oceniać... założę się żadna osoba z forum nie zrobi zdjęć nawet w połowie tak dobrych. Jeśli ktoś twierdzi inaczej, niech nam to udowodni zamiast chlastać jęzorem. Ale warunek: ta sama modelka i ta sama maszyna<br><hr>neutralna<br>
Komentatorzy napisał(a):jesteś modelką z tego zdjęcia czy jak?<br><hr>krejzi.mery<br>
ja z tymi zdjeciami nie mam nic wspolnego. Po prostu otarlam sie nie raz o wysokie piedestaly, gdzie napatrzylam sie na nieuczciwy handel zywym towarem, ktory nie ma nic wspolnego z dobrym gustem, a jedynie z zawiscia o talenty innych. a jak jeszcze okaze sie ze utalentowana osoba jest skromna... to dopiero zaczyna sie deptanie!!! jakie masz podstawy do takiej krytyki?? masz lepszy talent?? albo choc tak dobry??<br><hr>neutralna
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a moze jednak nie sesja motorow?? a moze modelka byla do ****?? a wogole to ktos zapytal o temat sesji?? bo jak narazie wszysyc lepiej wiedza od autora<br><hr>neutralnaKomentatorzy napisał(a):Matko jedyna - dziewczyny powinny podac tego "fotografa" do sadu za zniewazenie. Potworne zdjecia. Chyba ze autor chcial zazartowac sam z siebie.<br><hr>JacekPlacek<br>Komentatorzy napisał(a):Ok. Jacku, zapraszam w takim razie. Aparacik w łapkę i jedziesz. Pamiętaj tylko aby to robić na mrozie, w styczniu, po nocy z Wawą w tle. Powodzonka.<br><hr>Darek<br>Komentatorzy napisał(a):szczerze, to lepsze laski latają na motorach ;]
nie mówię, że panna ze zdjęcia jest brzydka, ale makijaż ma tragiczny... i chyba miała być to sesja motorów, a wyszkło niewiadomo co ;/<br><hr>kasia<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
widac ze na makijazu nic a nic sie nie znasz. poza tym to tak jakbys krytykowal matejke za zle postawiona kreske... to wizja artysty. jak masz inna to nam ja zaprezentuj i zobaczymy co z tego wyjdzie. czasami fotograf nie moze wybrac sobie modelki. wiec prosze, umaluj te sama modelke lepiej i zrob lepsze zdjecia. makijaz jest ok do tej koncepcji zdjec. Masz inna koncepcje?? to bedzie zupelnie inna sesja, i niekoniecznie nadajaca sie do tego, do czego byly robione te konkretnie zdjecia.<br><hr>neutralnaKomentatorzy napisał(a):panna paskudnie i chamsko umalowana jak... motory spoko troche za ciemne foty a i chodza po swiecie ladniejsze modelki z lepsza figura....lipa sorry ale mi sie nie podoba.<br><hr>złooooo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Haloooooo pozornie-neutralna osobo... ja się czepiam tego, że retusz tych zdjęć jest poniżej wszelkiej krytyki, do tego stopnia, że na kilku widać nawet pociągnięcia pędzla... Swoją drogą gdyby zdjęcia były dobre, nie wymagałyby retuszu.Komentatorzy napisał(a):Zdjęcia na prawdę świetne. Ci co się nie znają na fotografii morda w kubeł. Jednak to prawda, że tam gdzie 2 polaków tam 3 opinie. U nas w kraju jak zwykle sami znawcy w każdym temacie. <br><hr>Piotrek<br>Komentatorzy napisał(a):tu nawet nie chodzi o znawców, a raczej o tych, którzy robią "sztuczną zadymę" żeby wygryźć zdolną konkurencję. Tak się robi wielkie biznesy w naszym kraju: mieląc bez sensu jęzorami na lewo i prawo, i wciskając ludziom ciemnotę po to tylko żeby ładnymi kwiatkami zatuszować własny brak talentu. Nasze społeczeństwo podatne na "ładne kwiatki" łatwo wierzy że białe jest czarnea później się okazuje że tak naprawdę w naszym społeczeństwie nie ma zdolnych Polaków, bo na piedestały wyniesiono tych najmniej zdolnych. Wszystkim tym którzy się tu krytycznie wypowiedzieli proponuję zrobienie takich zdjęć, i wtedy będziemy oceniać... założę się żadna osoba z forum nie zrobi zdjęć nawet w połowie tak dobrych. Jeśli ktoś twierdzi inaczej, niech nam to udowodni zamiast chlastać jęzorem. Ale warunek: ta sama modelka i ta sama maszyna<br><hr>neutralna<br>
Komentatorzy napisał(a):jesteś modelką z tego zdjęcia czy jak?<br><hr>krejzi.mery<br>Komentatorzy napisał(a):zgaduj dalej...
ja z tymi zdjeciami nie mam nic wspolnego. Po prostu otarlam sie nie raz o wysokie piedestaly, gdzie napatrzylam sie na nieuczciwy handel zywym towarem, ktory nie ma nic wspolnego z dobrym gustem, a jedynie z zawiscia o talenty innych. a jak jeszcze okaze sie ze utalentowana osoba jest skromna... to dopiero zaczyna sie deptanie!!! jakie masz podstawy do takiej krytyki?? masz lepszy talent?? albo choc tak dobry??<br><hr>neutralna<br>
Modelka? Mnie osobiście się nie podoba, nie jestem lesbijką. Motocykle? Wszystkie są piękne, bez dwóch zdań. Pomysł sesji? Do mnie nie przemawia, bo jest trochę zbyt naciągany. Talent fotografa? Nawet nie zakwestionowałam.
I jakie piedestały ja pitole? Jaki handel żywym towarem? Chociaż pani na zdjęciach właśnie wygląda, jakby to było jej portfolio dla dealera damskim ciałem... jest wulgarna, zupełnie nie kobieca, pozbawiona jakiegokolwiek uroku. Miała być twarda baba, wyszła koszmarnie, chociaż pewnie bez tego dziw**rskiego makijażu jest całkiem ładną panną. <br><hr>krejzi.mery
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kurczaki, neutralna, Ty to wszystko wiesz! To nie bądź taka i podziel się tą wiedzą, bo może większość nie zakumała, co fotograf i grafik mieli na myśli.<br><hr>krejzi.meryKomentatorzy napisał(a):Matko jedyna - dziewczyny powinny podac tego "fotografa" do sadu za zniewazenie. Potworne zdjecia. Chyba ze autor chcial zazartowac sam z siebie.<br><hr>JacekPlacek<br>Komentatorzy napisał(a):Ok. Jacku, zapraszam w takim razie. Aparacik w łapkę i jedziesz. Pamiętaj tylko aby to robić na mrozie, w styczniu, po nocy z Wawą w tle. Powodzonka.<br><hr>Darek<br>Komentatorzy napisał(a):szczerze, to lepsze laski latają na motorach ;]
nie mówię, że panna ze zdjęcia jest brzydka, ale makijaż ma tragiczny... i chyba miała być to sesja motorów, a wyszkło niewiadomo co ;/<br><hr>kasia<br>Komentatorzy napisał(a):a moze jednak nie sesja motorow?? a moze modelka byla do ****?? a wogole to ktos zapytal o temat sesji?? bo jak narazie wszysyc lepiej wiedza od autora<br><hr>neutralna<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 67 gości