Garelli Capri 50 - czy ktoÅ› zna ten skuter???
• Strona 1 z 1
Garelli Capri 50 - czy ktoÅ› zna ten skuter???

Witam,
Od wczoraj jestem właścicielem tego zacnego włoskiego skuterka Garelli Capri, rocznik 2006, od dzisiaj użytkownikiem tego forum...

Skuter został sprowadzony z Włoch i z tego, co się dowiedziałem jest ulepszoną wersją modelu Capri z lat 60-tych -> http://www.garelli-scooters.co.uk/capri.html
Niestety oficjalna stora firmy Garelli jest obecnie w przebudowie i właściwie prócz kilku parametrów, nic o nim nie wiem.
Czy ktoś może miał kiedyś do czynienia z tym modelem? Jakie części od innych skuterów są kompatybilne z nim? Jakim słowem-kluczem, szukać chociażby cześci od (niestety) niedziałającego licznika poziomu paliwa? Jakie parametry mogą mieć nowe amortyzatory, które chcę niebawem wsadzić? Jaki rodzaj tłumika pasuje do tego typu?
Pytań mam więcej i będę wdzięczny, jak znajdzie się pomocna dłoń.
Pozdrawiam.
- wajda
- Świeżak
- Masterleoni
- Świeżak
Niestety muszę cię rozczarować, to nie jest włoski skuter tylko chiński. Jeśli chodzi o części silnikowe to będą pasować od innych chińczyków a nadwoziowe to raczej będzie problem.
Chińczycy robią wszystkich w bambuko nazwami.
Jest to taka sama kontynuacja garelli jak u nas w sklepach mamy kontynuację starych Rometów... Nawet Peugeotowi nie wolno ufać bo sprzedaje chińczyki pod nazwą Peugeot V-clic.
Chińczycy robią wszystkich w bambuko nazwami.
Jest to taka sama kontynuacja garelli jak u nas w sklepach mamy kontynuację starych Rometów... Nawet Peugeotowi nie wolno ufać bo sprzedaje chińczyki pod nazwą Peugeot V-clic.
- dziamex81
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości