Aprilia rs 50 Tuning!!
• Strona 1 z 1
Aprilia rs 50 Tuning!!
Witam mam aprilke rs 50 z 2008 roku i chialbymzeby miala wiekszego kopa wiem ze sa trudno dostepne czesci i trzeba na nie czkeac co zrobic zeby wydac malo kasy i latwo dostac czesc co myslcie o filtrze powietrza????
- Promixus
- Świeżak
Raczej pomyśl o gaźniku, sam filtr nic nie da poza tym że będzie głośniej. Jak chcesz naprawdę czuć różnice to tłok 80 cm, duży gaźnik, filtr powietrza, porządny tłumik. Inaczej szkoda zabawy.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Ale straci w tedy na v-max. możesz pokombinować coś z dyszami ale to mało da... Jak masz w pełni odblokowany moto to nie pozostaje nic tylko tuning na 70/80 ccm.
P.S. nie rób spamu tylko pisz w temacie poświęconym Aprili a nie zakładaj osobny.
P.S. nie rób spamu tylko pisz w temacie poświęconym Aprili a nie zakładaj osobny.
Aprilia Rs | | http://www.youtube.com/watch?v=3GgF6j-AGWc | | Sprzedam: zębatke przód 12 zębów, i dysze 85 i 63 Dell`orto SHA, PHBG, PHBD (pisać na GG)
-
gallanonim92 - Świeżak
Tak podregulujesz moto ze skrzynią biegów roklami, powodzenia
Wymiana samego wydechu szczerze mówiąc nie ma sensu. Ponieważ kosztuje to kilkaset złotych a osiągów znacznie nie poprawia.

Wymiana samego wydechu szczerze mówiąc nie ma sensu. Ponieważ kosztuje to kilkaset złotych a osiągów znacznie nie poprawia.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Landryss25 napisał(a):
nie poprawia? ;]
w 2T, po cylindrze, wydech jest 2 rzeczą, która daje więcej mocy i zmienia charakterystyke silnika

wiem z autopsji, bo w każdym motocyklu 2T z mojego podpisu wymieniałem wydech na tuningowy i zawsze dawał dużo mocy.
-
wikples - Bywalec
Nie napisałem że nie poprawia. Poprawia ale wcale nie tak znacznie i uważam że taka poprawa nie jest warta np 700zł. Lepiej zmienić coś w silniku.
O tuningu na forum było już dużo. Nie ciągnijmy dalej kolejnego tematu.
O tuningu na forum było już dużo. Nie ciągnijmy dalej kolejnego tematu.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
wiktorgre napisał(a):talta- Hehe powiem szczerze dobrze ci to wyszło![]()
Wkurza mnie jak ktoÅ› nie wie jak motor wyglÄ…da a siÄ™ odzywa na forum - Jimi92
nie chce Cię już jechać, ale każdemu zdarza się błąd źle ogarnąłem temat i pomyliło mi się z sr-ką...
Jawa 50 --> Keeway RY-8 --> Suzuki GSF 400
-
Jimi92 - Świeżak
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości