Skup części motocyklowych
• Strona 1 z 1
Skup części motocyklowych
Witam na forum
Może ktoś dysponuje informacją gdzie mógłbym się pozbyc mojego używanego tłumika. Może znacie jakieś adresy skupu części motocyklowych. Ew. może ktoś z Was jest chętny kupic fabryczny tłumik od Yamachy FZ6 Fazer - zeszłoroczny model. Pasuje Yamachy FZ6 Fazer i Naked od rocznika 2004. Stan techniczny i wizualny jest bardzo dobry. Przejechałem na nim niecałe 6000 km. Motocykl nie był katowany.
Pozdr.

Może ktoś dysponuje informacją gdzie mógłbym się pozbyc mojego używanego tłumika. Może znacie jakieś adresy skupu części motocyklowych. Ew. może ktoś z Was jest chętny kupic fabryczny tłumik od Yamachy FZ6 Fazer - zeszłoroczny model. Pasuje Yamachy FZ6 Fazer i Naked od rocznika 2004. Stan techniczny i wizualny jest bardzo dobry. Przejechałem na nim niecałe 6000 km. Motocykl nie był katowany.
Pozdr.
Misiek
- misiek1977
- Świeżak
Nadal jeżdżę
Czekam na cieplejsze wiosenne dni. Chcę tylko wymienic tłumik na sportowy. To mój pierwszy motocykl na jakimkolwiek w życiu jeździłem. Bez doświadczenia. Moja opinia: jak na pierwsze moto idealny wybór. Banalny w prowadzeniu - śmiem porównac do jazdy na rowerze. Wspomniany gdzies na forum zdrowy rozsadek to oczywiscie podastawa. Moc wystarczajaca, whellie zrobic to nie problem, szybki, zwrotny. Przetestowalem go na A4 poszedł 249 km/h. Co tu mówic wiecej - POLECAM!!!

Misiek
- misiek1977
- Świeżak
Jak niedowaiarki nie wierzycie, to może chcecie się osobiście przekonac? A co myślicie, że FAZER osiąga ledwo 200? He he. Szkoda się wdawac w konwersacje.
Misiek
- misiek1977
- Świeżak
Ja nie spotkałem się aby producent podawał V max, szczególnie Yamaha. Co do wskazania prędkościomierza to może masz rację, przekłamania zawsze tam jakieś są szczególnie przy tych dużych prędkościach. Wiem jednak ile widziałem, a ile kłamało to już niestety nie.
Wracając jednak do mojego głównego zapytania - może ktoś jednak coś poradzi w związku z głównym wątkiem.
Wracając jednak do mojego głównego zapytania - może ktoś jednak coś poradzi w związku z głównym wątkiem.
Misiek
- misiek1977
- Świeżak
• Strona 1 z 1