Nauka jazdy...prosze o pomoc
• Strona 1 z 1
Nauka jazdy...prosze o pomoc
Witam wszystkich urzytkowników, mam pytanie czy jest możliwe żeby osoba, ktora nigdy wcześniej nie jeżdziła na motorze i ma niewiele wspólnego z jazdą samochodem ma szanse nauczyć sie jazdy motorem.. czy szkoły podejmują się nauki takich osób i czy lepiej przed pójściem na taki kurs zacząć uczyć sie we własnym zakresie??? nie ukrywam że chodzi tu o mnie wiec dziekuje za wszystkie komentarze, ktore mogą mi pomóc...
Ostatnio edytowano 3/5/2009, 09:01 przez Magnetic, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
- Magnetic
- Świeżak
Komentarz wyżej jest jak najbardziej trafny, na kursie dostaniesz taki motocykl, że żadnych problemów sprawiać Ci nie będzie i przyjemnie się wszystkiego nauczysz.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
mam znajomego który prowadzi naukę jazdy i twierdzi że osoby które nie miały nic wspólnego z maszynami szybciej się uczą, a Ci który mają doświadczenia mają już nawyki które są praktyczne ale często nie mają prawa istnieć w teorii
-
klimek_2009 - Świeżak
Ja mialem podobna sytuacje . Zero jazdy samochodem , motorem tak samo (znalem tylko teorie jak zmieniac biegi itd.) po 30min zalapalem o co chodzi Wiec nie martw sie na kursie sie na 100% nauczysz . Pozdrawiam
- hab
- Świeżak
Witam ,
Zgadza się iść na kurs, od tego są szkoły, aby nauczyć, godzin jest dużo. Ja również nie miałam wcześniej doświadczenia, tylko umiałam wsiąść na motocykl
instruktor biegł przy mnie pierwszą lekcję( jak tata z dzieckiem przy rowerku) Na drugiej lekcji już jeździłam. Także głowa do góry i realizować marzenia.
Zgadza się iść na kurs, od tego są szkoły, aby nauczyć, godzin jest dużo. Ja również nie miałam wcześniej doświadczenia, tylko umiałam wsiąść na motocykl
instruktor biegł przy mnie pierwszą lekcję( jak tata z dzieckiem przy rowerku) Na drugiej lekcji już jeździłam. Także głowa do góry i realizować marzenia.
- lola888
- Świeżak
Godzin dużo? No nie wiem, może dla kogoś kto od dziecka na motocyklu jeździ
Moim zdaniem 20h to za mało by się nauczyć dobrze posługiwać dwoma kółkami. To czy wystarczy by zdać egzamin to osobna sprawa
Ja na pewno wybiorÄ™ siÄ™ jeszcze po egzaminie na kurs doszkalajÄ…cy co wszystkim (nie tylko tym poczÄ…tkujÄ…cym) polecam.
Jak to ładnie zostało napisane w "Motocykliście doskonałym":
Wiedza jest jak francuska bagietka. Szybko traci świeżość.
Pozdro i do zobaczenia na trasie
Moim zdaniem 20h to za mało by się nauczyć dobrze posługiwać dwoma kółkami. To czy wystarczy by zdać egzamin to osobna sprawa
Ja na pewno wybiorÄ™ siÄ™ jeszcze po egzaminie na kurs doszkalajÄ…cy co wszystkim (nie tylko tym poczÄ…tkujÄ…cym) polecam.
Jak to ładnie zostało napisane w "Motocykliście doskonałym":
Wiedza jest jak francuska bagietka. Szybko traci świeżość.
Pozdro i do zobaczenia na trasie
http://gomoto.tv/ | naszym motorem jest pasja
-
duddits - Świeżak
zgadam sie z przedmówca... zresztą nie uważam żebym po kursie była super wyuczona...bez ciągłych ćwiczeń to można sobie rowerem pomykać po ścieżce rowerowej;-) a tu trzeba trenować umiejętności
-
malenstwo_83 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość