Wrocław - trasa egzaminacyjna
• Strona 1 z 1
Wrocław - trasa egzaminacyjna
Ponoć na stronie WORD'u (http://www.word.wroc.pl) powinna być mapka...ale nigdzie nie mogę jej znaleźć (a klikałem chyba z pół godziny we wszystko co mi się pod mysze nawinie). Zmienili stronę i już jej nie ma? Albo może ma ktoś aktualnego linka? Z góry dzięki!
- hank_m
- Świeżak
-
puff - Świeżak
W sumie temat wyczerpany, ale offtopowo wrzuce że troszke sie zmieniła traska egzaminacyjna. Kiedyś to tylko przy tarnogajskiej była kręcioła a teraz z wyjazdem na brochów... rozwijają sie 

lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
jakaś taka nieakutalna jest ta trana na stronie wordu. Wyjeżdżając z ośrodka skręcamy w prawo w AK, a potem pierwszą w prawo.
I długo długo potem nie skręcamy w birmańską tylko wcześniej w semaforową.
I długo długo potem nie skręcamy w birmańską tylko wcześniej w semaforową.
-
puff - Świeżak
Chyba o to chodzi, że się trasa zmieniła bo ja zdawałem w październiku i jechałem wg. schematu wyjazdu z WORD w prawa później w prawo na armii krajowej i w tarnogajską a teraz jest łatwiejsza trasa bo przynajmniej na główną drogę dość niebezpieczną nie każą wyjeżdżać.
Trzeba pamiętać o tym, żeby przy wjedzie do WORDu się zatrzymać bo tam jest znak STOP przed bramkami.
A tak to trasa banalna.
Trzeba pamiętać o tym, żeby przy wjedzie do WORDu się zatrzymać bo tam jest znak STOP przed bramkami.
A tak to trasa banalna.
-
patryk83 - Bywalec
Heh manewr wyprzedzania na armii krajowej
i w dodatku najłatwiej :> ?
Przecież tam się jedzie(samochodem) dość szybko bo jest dwupasmówka i nikt nie patrzy na ograniczenie prędkości przy skrzyżowaniu z Ziębicką.
Manewr wyprzedzania najczęściej jest robiony na drodze do Brochowa za wiaduktem kolejowym(po przejechaniu pod nim.
Jak ja patrzyłem w październiku to była inna mapka nie robiona na podstawie google maps widać zmiany dopiero nadchodzą.

Przecież tam się jedzie(samochodem) dość szybko bo jest dwupasmówka i nikt nie patrzy na ograniczenie prędkości przy skrzyżowaniu z Ziębicką.
Manewr wyprzedzania najczęściej jest robiony na drodze do Brochowa za wiaduktem kolejowym(po przejechaniu pod nim.
Jak ja patrzyłem w październiku to była inna mapka nie robiona na podstawie google maps widać zmiany dopiero nadchodzą.
-
patryk83 - Bywalec
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
patryk83, rozmawiałem z egzaminatorem i powiedział, że właśnie na AK preferowane jest wykonanie tego manewru
Tam wcześniej są światła i naprawdę nietrudno wyjechać tak, żeby mieć miejsce i wyprzedzić jakąś Lkę.
No ale ja tam nie zdążyłem, wyprzedzałem właśnie na tej drodze na Brochów.

Tam wcześniej są światła i naprawdę nietrudno wyjechać tak, żeby mieć miejsce i wyprzedzić jakąś Lkę.
No ale ja tam nie zdążyłem, wyprzedzałem właśnie na tej drodze na Brochów.
-
puff - Świeżak
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
To nie chodzi o tą drogę jak juz zacznie sie Brochów tylko tą od wiaduktu kolejowego który mijasz nad sobą i jest lekki łuk w lewą stronę później w prawą i kawałek prostej drogi bez zabudowań.
-
patryk83 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości