Bezpieczniki Honda CBR 600 F2 92 rok
• Strona 1 z 1
Bezpieczniki Honda CBR 600 F2 92 rok
Witam
mam pytanie
Gdzie znajdują sie bezpieczniki w hondzie jak w temacie proszę o pilną odpowiedź i dokładnie jak co gdzie np. odkręcić
z góry wielkie dzieki
EDIT:
Pomóżcie jak najszybciej pliss zrobiłem zwarcie i nie wiem gdzie są bezpieczniki żeby wymienić a na necie szukam już dwa dni i nic a książeczki od motorka nie mam
mam pytanie
Gdzie znajdują sie bezpieczniki w hondzie jak w temacie proszę o pilną odpowiedź i dokładnie jak co gdzie np. odkręcić
z góry wielkie dzieki
EDIT:
Pomóżcie jak najszybciej pliss zrobiłem zwarcie i nie wiem gdzie są bezpieczniki żeby wymienić a na necie szukam już dwa dni i nic a książeczki od motorka nie mam
- jumpstyl
- Świeżak
a mógł by mi ktoś to bardziej wytłumaczyć gdzie sie znajdują bo patrzałem na tą obudowe akumulatora ale jest cała plastikowa nigdzie niema gumy
Bezpiecznik mi sie spali z tego powodu że podłączałem na "ostro" stacyjke czyli kabelkami bo niemaiałem kluczy i dotknoł kabelek ramy i sie coś przepaliło napewno bezpieczniki i musze jak najszybciej je znaleźć
A tam są pojedyńcze bezpieczniki tak jak w samochodzie czy jakoś bardziej skąplikowane to wszystko
Bezpiecznik mi sie spali z tego powodu że podłączałem na "ostro" stacyjke czyli kabelkami bo niemaiałem kluczy i dotknoł kabelek ramy i sie coś przepaliło napewno bezpieczniki i musze jak najszybciej je znaleźć
A tam są pojedyńcze bezpieczniki tak jak w samochodzie czy jakoś bardziej skąplikowane to wszystko
- jumpstyl
- Świeżak
Znalazłem tą jedną paczke z bezpiecznikami po LEWEJ stronie kierownicy tam jest tylko kilka i wszystkie są dobre
nie wiem co jest bo wogule nie działają żadne kontrolki po przekręceniu kluczyka pomoże ktoś ??
nie wiem co jest bo wogule nie działają żadne kontrolki po przekręceniu kluczyka pomoże ktoś ??
- jumpstyl
- Świeżak
nie nie stacyjka jest dobra bo jej wogule nie ruszałem tylko kablami dwoma cbr'ke odpaliłem wszystko ok tylko przez przypadek kablem dotknołem ramy i musze wiedzieć co jest nie tak moim zdaniem poszły bezpieczniki ale niewiem gdzie są może coś innego ??
Tu zamieszczam zdjęcia zrobione po rozkręceniu plastików i baku może ktoś podpowie na którym jest to i w którym miejscu
http://www.eupload.pl/pfiles/3531/Motor.rar (otwórz link)
Tu zamieszczam zdjęcia zrobione po rozkręceniu plastików i baku może ktoś podpowie na którym jest to i w którym miejscu
http://www.eupload.pl/pfiles/3531/Motor.rar (otwórz link)
- jumpstyl
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości