motorakowski - czekam na opinie!!??
• Strona 1 z 1
motorakowski - czekam na opinie!!??
witam w tym temacie chcialbym, abyście napisali mi coś wiecej o firmie "motorakowski" nic o nich nie wiem, chciałbym zakupic od nich motor ale nie wiem czy to nie naciągacze i w ogóle po rozmowie bylem bardzo zadowolony, ale któż swego nie chwali?? pzdr...
- leonidas87
- Świeżak
Kupowałem od nich kilka motocykli i nigdy nie miałem problemu, oprócz tego serwisuję u nich moto.
Dla mnie dużym plusem w firmie jest możliwość wymiany na inny motocykl jak ten się znudzi.
Czyli nie musiałem bawić się w sprzedaż , tylko wymiana na inny.
Ale z ciekawości poczekam na opinię innych kupujących w firmie motorakowski.
Dla mnie dużym plusem w firmie jest możliwość wymiany na inny motocykl jak ten się znudzi.
Czyli nie musiałem bawić się w sprzedaż , tylko wymiana na inny.
Ale z ciekawości poczekam na opinię innych kupujących w firmie motorakowski.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
- leonidas87
- Świeżak
Nie. Taki nick sobie wymyśliłem.
Byłem w tym tygodniu w salonie - świeci pustkami zupełnie jak by sezon już się zaczął.
Jak chcesz się coś więcej dowiedzieć o interesującym Cię motocyklu to pisz na PW, a zapytam chłopaków co mu dolegało.
Pozdrawiam.
Byłem w tym tygodniu w salonie - świeci pustkami zupełnie jak by sezon już się zaczął.
Jak chcesz się coś więcej dowiedzieć o interesującym Cię motocyklu to pisz na PW, a zapytam chłopaków co mu dolegało.
Pozdrawiam.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Co do motorakowski i jego motocykli się nie wypowiem, ale wydechy które robi to raczej nadają się do skuterów bo nie do sporta, wydech odpadł mi a raczej pękł przy mocowaniu, wcześniej pekł spaw, 3 miesiące jazdy, dzwięk ładny, wytrzymałość żadna, reklamacji nie uznajemy usłyszałem 

- karles
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości