Zakuwarka do łańcucha - Poznań-okolice, kto pożyczy?
• Strona 1 z 1
Zakuwarka do łańcucha - Poznań-okolice, kto pożyczy?
Prośba do znajomych - w nowym miesiącu zmieniam napęd bo ten już umiera kategorycznie
(15000tys km wytrzymał to i tak sporo jak na moją łapę) (kupuje 30 kwietnia, więc wymiana to drugi weekend maja)
Ktoś z ludzisk z Poznania i okolic lub tych co będą w Śremie na otwarciu mógłby użyczyć zakuwarki?? Nie chce się bawić młotkiem bo na założonym ła zębatki łańcuchu to dla mnie nie pojęte do zrobienia, a wahacza demontować nie mam czasu zbytnio (tydzień bym wymieniał chyba...) i narzędzi.
Nie będę dłużny i nikt nie będzie stratny
Chyba, że podjechałbym gdzieś z nowym zestawem i by się razem zrobiło
Do wyboru wódka/piwa/fajki/coś do 50zł
w ramach tej "usługi"

Ktoś z ludzisk z Poznania i okolic lub tych co będą w Śremie na otwarciu mógłby użyczyć zakuwarki?? Nie chce się bawić młotkiem bo na założonym ła zębatki łańcuchu to dla mnie nie pojęte do zrobienia, a wahacza demontować nie mam czasu zbytnio (tydzień bym wymieniał chyba...) i narzędzi.
Nie będę dłużny i nikt nie będzie stratny

Chyba, że podjechałbym gdzieś z nowym zestawem i by się razem zrobiło

Do wyboru wódka/piwa/fajki/coś do 50zł

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
W Poznaniu pytałem o samo rozkucie i zakucie łańcucha bez zmiany zębatek, to na ul. Polnej życzyli sobie za coś takiego około 60pln, a jak dobrze się dogadasz, to pewnie i za 50pln zrobią, więc po co kombinować?
A ja sam zakuwałem łańcuch na tzw. młotki i chodzi bez problemu, a już parę km zrobiłem...
A ja sam zakuwałem łańcuch na tzw. młotki i chodzi bez problemu, a już parę km zrobiłem...
- arcadioo997
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości