Najtańsze OC na moto
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
madcap_72 napisał(a):albo wrzucić w wyszukiwarkę i kupić direct
Jest ten problem, że info o OC na moto nie jest tak dostępne w necie jak np. na auto i nie sądzę że przy cenie ok 100-150 zł na OC agent pobierał jakąś dużą prowizję...
VFR 02'
-
navi - Świeżak
Panowie i Panie otóż ciekawy news. Jakis czas temu na głównej stronie sigacz.pl reklamowało się AXA DIRECT z ubezpieczeniem specjalnie dla motocyklistów. Że super i tanio i na ciuchy i wógole lux. Dzwoniłem 2 razy wcześniej (10 i 15 marca i nie wyliczali mi składki a prosili bym dzwoniłem 18tego-dzisiaj gdyż wtedy rusza ta ich super promocja)
Dzwonię zatem dzisiaj chwilę temu i co się okazuje - Pani pieknie wylicza mi stawkę (na razie królowało u mnie PZU gdzie dają mi 204zł za OC) i na końcu mówi kwotę:
1084zł. !!!!!!! TAK - 1084 złote za samo OC bez NNW (tysiącosiemdziesiątcztery złote!) Nie mogłem się powstrzymać i kulturalnie powiedziałem, że mają NAJDROŻSZE OC NA RYNKU EVER. No i oczywiście do widzenia.
Zostało u mnie na PZU za 204zł za OC (lub 238zł z NNW na 10tyś zł)
Dodam iż nie mam zniżek - 24lata, bezszkodowość zerowa (ale przez wiek poniżej 25 brak zniżej bo kasują się ze zwyżkami). Motocykl garażowany, miasto Poznań.
Åšmiech na sali i smutek zarazem.
Dzwonię zatem dzisiaj chwilę temu i co się okazuje - Pani pieknie wylicza mi stawkę (na razie królowało u mnie PZU gdzie dają mi 204zł za OC) i na końcu mówi kwotę:
1084zł. !!!!!!! TAK - 1084 złote za samo OC bez NNW (tysiącosiemdziesiątcztery złote!) Nie mogłem się powstrzymać i kulturalnie powiedziałem, że mają NAJDROŻSZE OC NA RYNKU EVER. No i oczywiście do widzenia.
Zostało u mnie na PZU za 204zł za OC (lub 238zł z NNW na 10tyś zł)
Dodam iż nie mam zniżek - 24lata, bezszkodowość zerowa (ale przez wiek poniżej 25 brak zniżej bo kasują się ze zwyżkami). Motocykl garażowany, miasto Poznań.
Åšmiech na sali i smutek zarazem.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Ja też oststnio się dowiadywałem gdzie najtaniej i wychodzi , że w PZU . Płace za cały rok 180 zł , ale NNW mam zwiększone do 30 tys. zł i miałem jedną kilizję . Dodam , że mam 28 lat , miejscowość Kalisz i mam zabrane 10% za kolizję autem .
Dzwoniłem przed chwilą na link 4 tak z ciekawości . Za samo OC przy max zniżkach wyliczyli mi 76zł za cały rok .
Dzwoniłem przed chwilą na link 4 tak z ciekawości . Za samo OC przy max zniżkach wyliczyli mi 76zł za cały rok .
YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości