jak utwardzić przednie zawieszenie zx9r
• Strona 1 z 1
jak utwardzić przednie zawieszenie zx9r
jak w temacie mam pytanie jak utwardzić zawieszenie podejrzewam ze trzeba wkręcić te śruby na kierownicy ale dla pewności pytam podobno jeszcze na dole lag są jakieś śruby też do zawieszenia ale nie wiem dokłąndnie po co
- ragnars
- Świeżak
sroby to napewno doprowadza do pewnej twardosci.... a jesli to nie pomoe to zmiana oleju zostaje na gestszy a jezeli to nie pomoze to wymiana sprezyn.....
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
Czasami lepiej podjechać do serwisu gdzie doradzą jak optymalnie ustawić zawieszenie, jak przestawisz przód wypadało by tył ustawić.
Z przodu i z tyłu jest regulacja na dobicie i odbicie oraz regulacja naciągu sprężyny.
Jak regulacja przodu nie pomaga to wymiana oleju na nowy powinna pomóc. Ewentualnie jak już ktoś wspomniał wymiana sprężyn na twardsze.
Z przodu i z tyłu jest regulacja na dobicie i odbicie oraz regulacja naciągu sprężyny.
Jak regulacja przodu nie pomaga to wymiana oleju na nowy powinna pomóc. Ewentualnie jak już ktoś wspomniał wymiana sprężyn na twardsze.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości