Poczatkujący szuka pomocy ;)
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Napiszę Ci porade jaką zapodał jeden z kierowców z MMP-wybierz motocykl na ktorym będziesz się dobrze czuł. I to swięta prawda-jak będziesz dobrze się czuł na bzyku to słabszym objedziesz nawet gościa na SRADzie, którego akurat coś w tyłek uwiera-bo kupił sprzęta na pokaz:)
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
jasne za tak! ktos kto bierze srada albo inny szybki motor na poczatek nie potrafi wykozysztac potecjalu drzemiacego w tych maszynach... i co z tego za ma 120KM jak boi sie ich uzyc w zakrecie... a jesli ktos ma motor jakim potrafi jezdzic nawet dwa razy slabszy!!! to w zakrecie odrobi to co stracil na prostej a nawet obejmie prowadzenie! a to dopiero szybka jazda po torze pokazuje naprawde kto jest dobrym a kto zlym kierowca, i sram na wszystkich mistrzow prostej! najpier naucz sie popierdalac w zakrecie a potem kup se 150 konny rydwan i pop*** poprostej tak zybko jak w zakrecie! to moja zlota mysl na dzisiaj... 

Pal gumę i wąchaj mój smród...
-
dr_stunter - Świeżak
a to ciekawe... i teoretycznie teraz tez nie mam... nie jest zarejestrowany na mnie czyli nie jest moj??? no ok nie zaprzeczam. ale powiedz mi jesli sie myle, jesli doradzilem cos bez sensu, albo zle doradzilem to prosze cie powiedz mi o tym. a skoro zdazylo mi sie jezdzic na takim czy owym motocyklu i wyrobilem sobie na jego temat jakies zdanie to co jest zlego w podzieleniu sie ta informacja z innymi? poza tym nie widze zwiazku z posiadaniem motocykla a wiedza na ich temat! jeszcze raz jesli doradzam zle to mi o tym powiedz!
ps. a co urazilem mistrza prostej? i szukasz odwetu? no sorry ale pisze co mysle i jesli sie niezgadzasz to napisz czemu!
ps. a co urazilem mistrza prostej? i szukasz odwetu? no sorry ale pisze co mysle i jesli sie niezgadzasz to napisz czemu!
-
dr_stunter - Świeżak
jakiego mistrza prostej co ty bredzisz??
ciekawe czy na drogach równie szybko popylasz w tych zakrętach jak nigdy nie wiadomo czy jakis penis piasku nie rozsypał albo czy nie ma za zakętem jakiejś wielkiej jopy.
a wiesz kto jest dobrym kierowcą???
ten kto dłużej żyje jeżdząc po naszych drogach.
ciekawe czy na drogach równie szybko popylasz w tych zakrętach jak nigdy nie wiadomo czy jakis penis piasku nie rozsypał albo czy nie ma za zakętem jakiejś wielkiej jopy.
a wiesz kto jest dobrym kierowcą???
ten kto dłużej żyje jeżdząc po naszych drogach.
Lipek
SUZUKI GSXR 600 SRAD było ale sie rozwaliło:/:/
SUZUKI GSXR 600 SRAD było ale sie rozwaliło:/:/
-
lipek_amg - Świeżak
ale ja caly czas mowie o jezdzie torowej... a powiedz mi czy nieuwazasz ze na prostej kazdy glupi potrafi odkrecic? jazda w zakrecie jest najtrudniejsza a zwlaszcza w deszczu... poza tym zeczywiscie masz racje ze doswiadczenie jest tutaj najwazniejsze, i ja wlasnie o tym mowie! i umazam ze jesli ktos dopiero co kupil moto ( tak jak ja ) to nie powinien przeceniac swoich mozliwosci tylko z pokora i rozsadkiem zdobywac to wlasnie doswiadczenie! a nasze drogi nam tego nie ulatwiaja...
-
dr_stunter - Świeżak
dokladnie... gdyby sie liczylo to jak kto popier... eee...( terror staram sie zeby nie bylo!!!!) popiernicza po prostej to juz dawno wszyscy mieli bysmy hayabusy turbo z nitro po 500KM i pałowali bysmy na kazdej prostej... ale nie, jazda w zakrecie jest sztuka i to jest ta prawdziwa umiejetnosc szybkiej jazdy!!! a jesli ktos mysli ze jest szybki bo po prostej myka 280 ale w zakrecie powolutku, powolutku bo wydzwonie... to nie jest szybki tylko zalosny...
-
dr_stunter - Świeżak
suka gsx600 F 1992r 65 tys czerwona cos jeszcze chcesz o niej wiedziec? kupilem jako moto na rozgrzewke bo po wakacjach chce kupic cosik nowszego
-
dr_stunter - Świeżak
ja mam 180, waze 84wg, przymierzalem sie do gs-a i okazal sie za mały oczywiscie mowa jak wyzej o 500cm3....
-
sopel - Świeżak
-
sopel - Świeżak
najlepiej było by jak bys sie przymierzyl i przejechal sie do kilku sprzetow ktore Ci sie podobaja i wybrałbys sobie... powodzenia...
-
sopel - Świeżak
sopel napisał(a):najlepiej było by jak bys sie przymierzyl i przejechal sie do kilku sprzetow ktore Ci sie podobaja i wybrałbys sobie... powodzenia...
Wielokropek
Wielokropek jest znakiem interpunkcyjnym składającym się z trzech kropek. Rzadko występuje w zwykłych tekstach; częściej wykorzystują go pisarze w utworach literackich. Stawiamy go na końcu zdania lub w jego środku.
Wielokropek stawiamy wówczas, gdy chcemy zaznaczyć, że tok mówienia, na ogół z powodu emocji, został przerwany.
Spraw, żeby... (tytuł wiersza Kazimiery Iłłakowiczówny)
Milej sobie wspominam, nie dzieła waleczne i głośne, ale czyny ciche, użyteczne i cierpienia, których nikt... Udało mi się nieraz do kraju przedzierać, rozkazy wodzów nosić, wiadomości zbierać.
(Adam Mickiewicz)
Wielokropek stawiamy, gdy chcemy podkreślić, że po nim nastąpi coś nieoczekiwanego.
Śniło mi się, że jestem... trawą.
Nagle – zerknął do lusterka...
Nie chce wierzyć... Znowu zerka.
Znalazł! Są! Okazało się,
Że je ma na własnym nosie.
(Julian Tuwim, Okulary)
MSPANC
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4