Odblokowanie Keeway ry8
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Jimi92 napisał(a):mam 1450 mozeP a na wache to mam :] ale 6k to nie dojezdze na nim chyba. bo on po 4-5 sie rozleci juz:P chociaż ni wiem ;]
zalezy na jakim oleju jezdzisz itp.
jezdzisz nim do szkoly ? jesli nie to zacznij po szkole rundka, dwie po miescie i okolicach

- talta
- Mieszkaniec forum
Te keewaye kręcą spokojnie ponad 10tyś bez zaglądania do silnika. Pod warunkiem że dobrze dbasz.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
ja mam wszytko do odblokowania do niego
tyle że mam **** starego który wkręcił sobie że jak go odblokuje to od razu się zepsuje a gwarancja już nie będzie niczego obejmowała. a co do tego jeżdżenia to ja nieraz po 150km robie dziennie ale coś ost nie bo o te odblokowywanie się pokłóciłem i mi stary dok. schował gdzieś :/

Jawa 50 --> Keeway RY-8 --> Suzuki GSF 400
-
Jimi92 - Świeżak
nowik441 napisał(a):na allegro masz odblokowane kolanko do niego i nawet duzo nie kosztuje
Co do kolanka ja bym nawet 10zł nie dał za odblokowane. Najlepiej pojechać do jakiegoś warsztatu oni tam odetną kiche i potem zaspawają dziurę i po robocie.
Była CBR 600 F2.
-
deyna - Bywalec
ja juz mam kupiony zestaw nieodblokowujÄ…cy
a to co wystaje z kolanka taka rurka, która idzie pod bak. a potem gdzieś tam z takiego bajera pod silnik czy jakoś tak to co to morze być?

-
Jimi92 - Świeżak
Jimi92 napisał(a):ja mam wszytko do odblokowania do niegotyle że mam **** starego który wkręcił sobie że jak go odblokuje to od razu się zepsuje a gwarancja już nie będzie niczego obejmowała. a co do tego jeżdżenia to ja nieraz po 150km robie dziennie ale coś ost nie bo o te odblokowywanie się pokłóciłem i mi stary dok. schował gdzieś :/
wiem co o tym, dzisiaj zrobilem chyba z 200km i to po okolicy i sie poklocilem z ojcem i zablokowal mi kierownice i pozabieral wszystkie kluczyki (odpalanie i blokada kierownicy)
rada wez go ladnie przepros i nie kloc sie tylko wytlumacz o co chodzi z tymi blokadami i ze skutery sie nie psulaj itp. itd. przekonac starszych to trudniejsze niz zlozyc caly motocylk z czesci

- talta
- Mieszkaniec forum
dzisiaj koleś zdjął mi 1 blokadę, podejrzewam że na wario. Ale Vmax się za bardzo nie zmienił... z 49 do 55. Nie wiem co może być? Może być zablokowany moduł czy to wszystko teraz zależy od wydechu?
-
Jimi92 - Świeżak
Jak masz obrotomierz to zobacz do ilu ci się obrotów będzie kręcił jak postawisz go na tylnej stopce. U mnie kręci do8.9k na dzień dzisiejszy(wszystkie blokady). A wydech masz taki zwykły czy ten "tuningowany" co keeway zaczął montować ?
Była CBR 600 F2.
-
deyna - Bywalec
ta rurka idzie do zawirowywacza spalin też taką mam w zico azer. wyciołem katalizator ale narazie nie czuje rużnicy bo mam rozregul;owany gaźnik no i jak wyciągnełem zawirowywacz i zatkałem to zrobiłem sam nową blokade sobie tak zwaną slepą kiche. a nie mam narazie jak zaspawać dziury jak to wytne bo starszego nie ma 

Zico Azer, Suzuki RM125 -> KTM 450EXC 

-
maku995 - Świeżak
u mnie jest za mało
ja juz nie wiem co mam robić, kolegom zrobiłem 2 skuty a sobie nie umiem w kurde...
nie wiem bo ten lamus z serwisu nie chce powiedzieć czy mam zablokowany moduł.

nie wiem bo ten lamus z serwisu nie chce powiedzieć czy mam zablokowany moduł.
-
Jimi92 - Świeżak
nic nie znalazłem w necie, może tak zrobię jak pisałeś. zadzwonię do nich i zapytam bo ten koleś co od niego skuta kupiłem to taki lamus, tak to mało mi lachy nie zrobił żebym kupił a jak kupiłem to juz zmienił stosunek do mnie. ale fuck mu w oko 

-
Jimi92 - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości