• Strona 1 z 1
Czy nie ma mozliwosci zrobienia ciut wiekszego avatara? np x80 pikseli.... jak jakakolwiek sensowna grafike chce upchnac w 70*70 to wyglada tak jak wyglada. przez te 70 pikseli z mojego awatara przedstawiajacego mnie na moim przyszlym power cruiserze wyszedlem jak na nakedzie... bo musialem skrocic dwukrotnie przedni zawias i zmienic inne rzeczy w tym co narysowalem z duzym mozolem
;P
oczywiscie zartuje ciut ale czy nie moglo by to cos byc wiesze - chocby z 80 piks....
?

oczywiscie zartuje ciut ale czy nie moglo by to cos byc wiesze - chocby z 80 piks....

Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
streetracingu? heheh chyba mojego czolgania sie honda tak nazwac nie mozna bylo mimo najlepszego optymizmu hehe. zbieznosc imion zwykla.... ale dzieki ze mi humor poprawiles stary
:rotfl
swoja droga wk* mnie bo obecnie na sieci mojego nicka ktorego posiadam juz prawie 20 lat uzywa co drugi smark... zeby nie obrazic nikogo.
jak nie jak tak:D *80.... bo zawias jest zakrotki i basta

swoja droga wk* mnie bo obecnie na sieci mojego nicka ktorego posiadam juz prawie 20 lat uzywa co drugi smark... zeby nie obrazic nikogo.
jak nie jak tak:D *80.... bo zawias jest zakrotki i basta
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Zawartość sklepu i serwisu Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości