Honda cbr 600f4 vs subaru impreza wrx sti
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Sprawa indywidualna, ja wydymał bym go każdą 600 a jak nie potrafisz ruszać zmieniać biegów itd to nawet wieśniak w bmw cie wydyma. Nie marudź już prosze 

-
icid - VIP Ścigacz.pl
- Grzesiek-88
- Świeżak
Misha600 napisał(a):Dlatego motory ścigają się z samochodami już jadąc te 60km/h wtedy liczy się kto ma lepsze przyspieszenie a nie sam start;)
No tak tyko wtedy coś Twoje umiejętności się gubią.Start z pod świateł to jedna z przyjemniejszych form temperowania zapędów Panom podczas swojego kryzysu wieku średniego w swoich"sportowych" furkach.
Natomiast z innymi motongami lepiej spotykać się na kilku winklach wtedy łatwo zobaczyć niedzielnych na swoich wypucowanych haykach.

600:D Spawacz ram....
- milus
- Świeżak
Piekny temat az sie spuscilem :*
Nagraj pozniej filmik subaru vs F4i i wpisz w tagi : stunt, obieranie burakow nago, sex, anal, blowjob with my dog
Nagraj pozniej filmik subaru vs F4i i wpisz w tagi : stunt, obieranie burakow nago, sex, anal, blowjob with my dog
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Odcina na starcie a potem juz tylko zmiana biegow bez sprzegla ofc i Subaru widzi tylko Twoje plecy 

http://pl.youtube.com/watch?v=Ygm6irGpy ... re=related | | Pamietamy... [*]
-
s_extrem* - Świeżak
Piankowy Marynarzyk napisał(a):Piekny temat az sie spuscilem :*
dawaj kolego dawaj

- warjat
- Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
0-100 to na cb500S porszawy robilem. F4 powinna spokojnie lyknąć to wspaniale auto!
us proxy (otwórz link)
- stahu
- Świeżak
Kumple zrobili test,
jeden seryjną Hayabusą, drugi Imprezą WRX 2500ccm po drobnych modyfikacjach (czytaj około 300KM), obaj mówili że zniknął.
Oczywiście Hayabusa górą.
Nawet dłubana impreza ma około 4,5 - 5 sekund do 100km/h (co i tak jest mało istotne), ważniejsze jest od 0-200km/h.
Mówimy o F4 gaźnikowej
Jest sporo czynników które decydują o tym kto wygra wyścig:
- nawierzchnia (rodzaj, czy jest równa, jakieś zakręty)
- temperatura nawierzchni
- opony w puszcze i motocyklu (przyczepność)
- ustawienie zawieszenia
- wiatr
- paliwo
- i chyba najważniejsze kierowca
- czas zmiany i precyzja zmiany biegów
teoretycznie F4 powinna wygrać, praktyka bywa różna.
A ścigasz się na jakimś konkretnym odcinku lub do jakieś konkretnej prędkości ?
jeden seryjną Hayabusą, drugi Imprezą WRX 2500ccm po drobnych modyfikacjach (czytaj około 300KM), obaj mówili że zniknął.
Oczywiście Hayabusa górą.
Nawet dłubana impreza ma około 4,5 - 5 sekund do 100km/h (co i tak jest mało istotne), ważniejsze jest od 0-200km/h.
Mówimy o F4 gaźnikowej

Jest sporo czynników które decydują o tym kto wygra wyścig:
- nawierzchnia (rodzaj, czy jest równa, jakieś zakręty)
- temperatura nawierzchni
- opony w puszcze i motocyklu (przyczepność)
- ustawienie zawieszenia
- wiatr
- paliwo
- i chyba najważniejsze kierowca
- czas zmiany i precyzja zmiany biegów
teoretycznie F4 powinna wygrać, praktyka bywa różna.
A ścigasz się na jakimś konkretnym odcinku lub do jakieś konkretnej prędkości ?
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
Miałem wcześniej audi S4 quattro 2.2T podkręcone na 300 KM , stawałem na kresce z jakimś naketem, to chyba był bandit . Na pewno 600 cc i jeszcze obok 400 cc plastik. Jeden, strzał z odcinki i półtora długości audi do przodu , dwa i rozjeb... koło dwu masowe
.
Jeżeli dobry kierowca i nie żałuje sprzętu to podejrzewam że do 80 masz baty , potem pewnie go łykniesz . Powyżej 200 subaru może być szybsze o ile to sti 330 KM ,a nie 280.

Jeżeli dobry kierowca i nie żałuje sprzętu to podejrzewam że do 80 masz baty , potem pewnie go łykniesz . Powyżej 200 subaru może być szybsze o ile to sti 330 KM ,a nie 280.
- _BARTEK_
- Świeżak
Bandit jest ciezki i jak na swoja wage slaby i niema co go tu porownywac do cbr. Zalozylem ten temat i widze ze sporo ludzi go odwiedza. Kazdy z was sie pewie scigal z roznymi samochodami i lubi to robic, moze opwiecie cos o takich wyscigach z jakim autem startowaliscie o jaki byl koncowy wynik. Pzdr Jesli taki temat juz byl to prosze o wzycenie linka i usuniecie tego tematu.
- Grzesiek-88
- Świeżak
Grzesiek-88 napisał(a):Kazdy z was sie pewie scigal z roznymi samochodami i lubi to robic, moze opwiecie cos o takich wyscigach z jakim autem startowaliscie o jaki byl koncowy wynik.
Ja się nigdy nie ścigam. Uważam, że jak ktoś to robi to musi być albo bardzo dobrym albo bardzo głupim kierowcą. Myślicie że w sytuacji podbramkowej kierowca samochodu zawaha się np wjechać w Was żeby ratować własną skórę?
-
siekson - VIP Ścigacz.pl
Bardzo częste zjawisko to mocowanie się na drodze puszki z o2o. Wilokrotnie kierowcy, głównie mercedesów i BMW podpuszczali mnie. Ostatnio no A4 miałem sytuacje, że gość Cayen wpierdzielił się na lewy pas pomiędzy kolegę jadącego z przodu a mnie i jechał naszym tempem. Prędkości były rzędu 200 i nie pomagało moje mruganie światłami, dojeżdżanie do niego od tyłu, musiałem go łyknąć prawym pasem po około 5 minutach takiej głupiej zabawy. Nie wiem co chciał udowodnić i komu - palant.
Suzuki GSX 1300R Hayabusa- ZZR1400 II GEN - Czekam na ZX10R 2016
- Kronos
- Świeżak
Kronos napisał(a):Bardzo częste zjawisko to mocowanie się na drodze puszki z o2o. Wilokrotnie kierowcy, głównie mercedesów i BMW podpuszczali mnie. Ostatnio no A4 miałem sytuacje, że gość Cayen wpierdzielił się na lewy pas pomiędzy kolegę jadącego z przodu a mnie i jechał naszym tempem. Prędkości były rzędu 200 i nie pomagało moje mruganie światłami, dojeżdżanie do niego od tyłu, musiałem go łyknąć prawym pasem po około 5 minutach takiej głupiej zabawy. Nie wiem co chciał udowodnić i komu - palant.
a może jest zafascynowany motocyklami i chciał na was popatrzeć....

siekson
Mi się czasem zdarzy ale to tylko po to aby pokazać delikwentowi że porywa się z motyką na księżyc... wiele sti i evo fikało na światłach ale przy następnych już ruszali grzecznie spokojnie i bez popisów i jakby gdzieś ten zapał uciekł.... ja satysfakcji żadnej z tego nie mam bo dla mnie oczywiste jest że w takiej konfrontacji nawet bardzo szybki i wypasiony samochód nie ma szans...

-
YZF R1 - Moderator
Ja kiedyś chwilkę miałem start z Subaru i CB-tką dałem radę (chociaż przyznaję, że gość się nie bardzo starał ale ja też wariat nie jestem), więc nie widzę problemu z f4 (z resztą suche dane mówią same za siebie).
Generalnie w mieście to 99% aut na moto objeżdżasz, tylko co to udawania?
Dla mnie niepotrzebne ryzyko.
Generalnie w mieście to 99% aut na moto objeżdżasz, tylko co to udawania?
Dla mnie niepotrzebne ryzyko.
Honda VFR 800I
-
Mike - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2