nasza klasa czyje zdjecia
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Leitho napisał(a):nasza klasa - mozesz dac prezencik, dodac komentarzyk i zostawic ocenke, sory ale to nie jest juz portal spolecznosciowy gdzie mozna bylo odnalezc dawnych znajomych tylko foteczka.peel
I właśnie dlatego jak się dzisiaj zalogowałem i zobaczyłem jak to wszystko wygląda to postanowiłem spier$%^$^ z tego cyrku i usunąłem konto. W nagłówku jest tekst "portal dla ludzi z klasą". Skoro tak wyglądają ludzie z klasą to ja się do nich nie zaliczam

- fool
- Świeżak
Eee tam pierdzielicie. Ja mam konto i mi jakoś to nie przeszkadza. Raz dzięki temu udało mi się nawiązać kontakt z ciotką która siedzi w angli od kilku lat i to jest dobre. Wchodzę raz na tydzień żeby zobaczyć co się dzieje a jak ktoś doda fotkę to głupi komentarz też dodam. Lepsze to niż się nudzić.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
A ja się nawet dowiedziałem, że mam kuzynkę w Krakowie
Nie wiem co niektórym osobom przeszkadza, że ktoś ma konto.. Irytują się co najmniej jakby to, że ktoś jest na portalu (tak jak kilkaset tysięcy innych ludzi) robiło im krzywdę. Znam takich, którzy byli przeciwnikami nk, a jak przyszło co do czego, to sobie też założyli profil.
Tak jak pisałem to jest dobre, że jak nie wiem co było zadane na następny dzień, to pytam się na forum i zaraz mi ktoś odpisuje. A komentarze do fotek - co w tym złego? Ktoś mi napisze coś, to czasem też odpiszę. Te prezenty jak i inne opłaty, o ocenach już nie mówię to jest duża przesada. Wolałbym komuś kupić czekoladę niż zmarnować 2 zł czy ileś na nk.

Nie wiem co niektórym osobom przeszkadza, że ktoś ma konto.. Irytują się co najmniej jakby to, że ktoś jest na portalu (tak jak kilkaset tysięcy innych ludzi) robiło im krzywdę. Znam takich, którzy byli przeciwnikami nk, a jak przyszło co do czego, to sobie też założyli profil.
Tak jak pisałem to jest dobre, że jak nie wiem co było zadane na następny dzień, to pytam się na forum i zaraz mi ktoś odpisuje. A komentarze do fotek - co w tym złego? Ktoś mi napisze coś, to czasem też odpiszę. Te prezenty jak i inne opłaty, o ocenach już nie mówię to jest duża przesada. Wolałbym komuś kupić czekoladę niż zmarnować 2 zł czy ileś na nk.
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
... właśnie. Amen.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
ja dzieki nk odnalazłam kilka osób, z którymi daaawno temu kontakt się urwał. Inaczej bym ich nie znalazła, na gg nikt przecież nie podaje nazwiska, więc doceniam też część tego portalu. Ale w chwili obecnej, szukam opcji, która pozwoli mi wyłączyć te durne ocenki. Po co to komu? Z resztą mój profil jest pozamykany i tylko znajomi mają w niego wgląd. Ja nie narzekam.
Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
Pomysł z NK był świetny i rzeczywiście portal ten jest przydatny. Druga sprawa, że w ogromnym tempie zbliża się poziomem do fotki przez niektóre osoby.
-
pablomotors - Świeżak
-
turboponczek - MEGA TROLL
-
Krejzi.Mery - Bywalec
Re: nasza klasa czyje zdjecia
TUTAJ SĄ SAME TWOJE ZDJĘCIA I TWOJEJ STAREJ.
- 300km/h
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości