Zobacz wÄ…tek - nasza klasa czyje zdjecia
NAS Analytics TAG

nasza klasa czyje zdjecia

O wszystkim
_________

Postprzez rzeźnik » 12/4/2009, 22:18

ale co to komu przeszkadza, ze dziewoja pisze jakoby byla dziewica a wstawie sobie zdjecia w majtasach czy w staniku i robi dziwne pozy ? kazdy ma swoj rozum .
;]
rzeźnik
Świeżak

Postprzez ---Corleone--- » 12/4/2009, 22:19

Simon, dokładnie. Niestety czasy nie sprzyjają komunikacji w przysłowiowe '4 oczy' i to trochę smuci. Prościej napisać esemesiora z piętnastoma emotkami po drodze, a efekt tego taki, że spory procent społeczeństwa w wieku nastoletnim zwyczajnie nie potrafi rozmawiać. I to jest w jakimś tam stopniu kalectwo społeczne, bo wystarczy zamienić z kimś kilka zdań na dany temat i już sporo o tej osobie możemy (bardzo subiektywnie, ale właśnie w tym sęk:P) powiedzieć.
"Prędkość jeszcze nikogo nie zabiła.. tylko nagłe zatrzymanie.."
Obrazek (otwórz link)
---Corleone---
Świeżak

Postprzez simonw » 12/4/2009, 22:28

Kazdy ma swoj rozum - ok - i milo mi z tego powodu. Nie pojawiam sie w miejscach gdzie moglbym spotkac cycaste mlode sex szczeniary ktore zrobia mi lodzika za piwo ;) Nie musze ich ogladac, widziec, nie atakuja mnie z kazdej strony. No i in rl nie podejdzie taka i nie sproboje nawet zagadac.

Pamietaj ze zla moneta wypiera dobra :> Glupca imie wszedzie slynie itp.

Szkoda ze po prostu pokemonizuja kolejny serwis, tak jak kiedys irca, pozniej chatroomy. Minie, bedzie normalniej. Spoko. Nalezy po prostu poczekac i chwilowo oddac sie kontemplacjom polaczonym z oddawaniem cieplego moczu w kierunku takich użyszkodniczek ;]

A socjalki ogolnie sa przyszloscia. Widzialem juz fajne urzadzenia, rodzaj displaya na goglach/okularach. Proboje poznac id osob ktore Cie mijaja i pokazuje dane o tej osobie. W niedalekiej przyszlosci za pomoca udostepnionych w socjalkach danych, bedzie mozna poznac osoby mijajace Cie na ulicy, przeczytac kim sa, podejsc zagadac ;)

Swojego czasu byla jakas taka akcja w polsce z smskami, od szukania imprezki do szukania milosci na jedna noc albo i krocej. Jakos szukalo toto userow w poblizu, informowalo Cie o nich i mogles napisac eska i sie ustawic i pogadac z poznana w ten sposob osoba :) Idea swietna, mozna by przeszczepic na komunikacje z palmtopami albo jakimis np wszywanymi w buty, zegarki komputerami. Pomyslow sa setki, podstawowym problemem jest zebranie danych. W sumie mozna kupic calkiem tanio zegarek z palmtopem i nawigacja, ma mocny procesor i bluetooth, mozna nawiazac komunikacje, szukac w tlumie osob ktore moga Cie zainteresowac itp, ale dane skadys sie musza brac.

Mozna by np nawet tutaj, wdrozyc polaczenia bt , jesli kazdy by latal na moto z wlaczonym bt w komorce, mozna pokazywac kogo minales, gdzie sa twoi scigacz-friendsi, moze ktos jest w twoim miescie itp... takie formy komunikacji ktore koncza sie na rozmowie INRL pochwalam ;) Zamykanie sie w sobie i socjalkach - nie. Na cale szczescie boom minie po jakims czasie i bedzie milo, fajnie i ogolnie ok ;)
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez rzeźnik » 12/4/2009, 22:30

simon wu, zgadzam sie, ze ten portal zrobil sie pokemonowaty.na poczatku bylo ok, zalozylem konto, znajomi pozakladali.ale pozniej ludzi z fotki zaczeli sie przenosic na nk no i tak wyszlo ze jest ze tak powiem nie przyzwoicie .
;]
rzeźnik
Świeżak

Postprzez mar111cin » 12/4/2009, 22:33

Simon, chodzi o to że ja praktycznie nie oglądam tv już od ładnych paru lat, (co najmniej 6lat) tak że wiesz ;). Ale jakbyś mnie nakierował kiedy to było, w jakich programach i jak sie nazywało, to może gdzieś bym wyszperał na necie archiwalne odcinki i chętnie bym to przejrzał =]

PS ostatnio nawet nie czytam wiadomości z internetu (po za tymi o wypadkach i co gdzie mają wybudować w mojej mieścinie) bo nie widze sensu w denerwowaniu się tym, jak media manipulują ludźmi, to one praktycznie zawsze wybierają rząd.
Ostatnio edytowano 12/4/2009, 22:33 przez mar111cin, łącznie edytowano 1 raz
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez simonw » 12/4/2009, 22:33

Jesli moge prosic, to Simon albo Szymon :) to WU jest jedynie ozdobnikiem, poniewaz od dawien dawna uzywam loginu "simonw" ale juz nawet xywka to Simon-W (a gwoli scislosci Simon L. W. nawet). Ale to tak paskudnie niegramatycznie brzmi, ze lepiej pozostanmy na dowolnej wersji samego imienia.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez Leg1oN » 12/4/2009, 22:35

simonw napisał(a):....Na cale szczescie boom minie po jakims czasie i bedzie milo, fajnie i ogolnie ok ;)

amen..
miejmy nadzieje ze tak bedzie.. i zacznie to służyć a być tylko źródłem spaczonych zachowań.. oraz sposobem na ogromne dochody właścicieli.. i sponsorów.. dających pozorną korzyść userom..
Leg1oN
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez ---Corleone--- » 12/4/2009, 22:43

Problemem jest to, że zawsze znajdzie się ktoś, kto (z premedytacją, lub też nie) wykorzysta daną 'ideę' w sposób antysocjalny, ze szkodą dla pozostałej grupy społeczeństwa.
"Prędkość jeszcze nikogo nie zabiła.. tylko nagłe zatrzymanie.."
Obrazek (otwórz link)
---Corleone---
Świeżak

Postprzez YZF R1 » 13/4/2009, 01:16

Ja uważam iż NK jest totalnie lamerksa i frajerska tyle ode mnie...
YZF R1
Moderator

Postprzez carma » 13/4/2009, 15:25

A mi się zdaje ze to zbyt duża ingerencja w życie prywatne człowieka . Tracymi swoją anonimowość , prywatność . Tak jak koledzy widzą gdzie jesteś czy się mijasz tak szef może zobaczyć czy sie nie Opier*****:D . System by nas zjadł
motorynka- aprillia scarabeo --- Yamaha xj 600 ;)
carma
Świeżak

Postprzez SzpiceR » 14/4/2009, 18:49

a ja tma lubie mozna po ogladac jak laski si ezmieniaja czy sie wyrabiaja i w ogole co u kogo slychac... sa tez ludzie a'la fotka.pl ale to juz wszyscy skomentowali :lol:
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Traperoso » 17/4/2009, 16:26

YZF R1 napisał(a):Ja uważam iż NK jest totalnie lamerksa i frajerska tyle ode mnie...

Haha ja też tak uważam, ale sam mam tam konto:
Zawsze można fajne zdjęcia koleżanek poogladać i takie tam inne... np motcykle :D

Pozatym dalej to xxx.nasza-gejnia.syf
Kawasaki ER5 2005
Traperoso
Mieszkaniec forum

Postprzez Leitho » 17/4/2009, 16:57

nasza klasa - mozesz dac prezencik, dodac komentarzyk i zostawic ocenke, sory ale to nie jest juz portal spolecznosciowy gdzie mozna bylo odnalezc dawnych znajomych tylko foteczka.peel :lol:
Na kolana chamy !
Leitho
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez pablomotors » 17/4/2009, 17:09

Ten portal jest dla słitaśnych blondi, które poszukują swoich ex kolo i wg takie bzdety, a poziom inteligencji tych lasek puka w dno od spodu. Są też goście z zdjęciami klaty i bicepsu (photoshop), którzy szukają swoich super ekstra sexi maniurek żeby się pochwalić przed kumplami w golfach. DnO.cum
pablomotors
Świeżak

Postprzez Invi » 17/4/2009, 17:16

Ja tam chciał bym mieć zysk jaki generuje NK.
Invi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez puff » 17/4/2009, 17:18

Przecież to tylko od Was zależy, do czego używanie nk. Nie trzeba siedzieć pół dnia, przeglądając fotki i komentarze znajomych czy czytając tamtejsze fora.
Są ludzie, którzy naprawdę znajdują tam kontakt ze starymi znajomymi. Hmmm... ale głównie to trochę starsi ludzie, bo Ci, co mają 14-20 lat to przecież pamiętają swoich znajomych z gimnazjum i robią wiochę.
Ale jak już ktoś ma 40 lat to pewnie przyjemnie jest zobaczyć ktogoś z podstawówki.
Także ja bym nie demonizował nk, bo można wykorzystać do sensownych celów.
puff
Świeżak

Postprzez C-bool » 17/4/2009, 17:51

Mi przydaje się konto na nk. Na forum zawsze można pogadać z ludźmi z klasy, czasami się o zadanie zapytać, zmiany w planie...
Jak zobaczyłem ostatnio, że wprowadzili skalę ocen to sobie pomyślałem 'wtf', nie żeby jakoś szczególnie mnie to interesowało, ale nk to teraz fotka, tyle że wiadomo kto do jakiej klasy chodzi.
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
C-bool
Mieszkaniec forum

Postprzez CeBeRek » 17/4/2009, 18:39

C-bool napisał(a):Mi przydaje się konto na nk. Na forum zawsze można pogadać z ludźmi z klasy, czasami się o zadanie zapytać, zmiany w planie...
Jak zobaczyłem ostatnio, że wprowadzili skalę ocen to sobie pomyślałem 'wtf', nie żeby jakoś szczególnie mnie to interesowało, ale nk to teraz fotka, tyle że wiadomo kto do jakiej klasy chodzi.

Jaaaaaaasne... nawet się nie namęczyłem, żeby znaleźć Twój profil, ale nie jestem zaskoczony tym co zobaczyłem.

http://nasza-klasa.pl/profile/6908756/gallery/album/2
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
CeBeRek
Stały bywalec

Postprzez C-bool » 17/4/2009, 19:47

Tzn.? Co dokładnie ci nie pasuje, bo nie rozumiem?
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
C-bool
Mieszkaniec forum

Postprzez fool » 17/4/2009, 20:06

Leitho napisał(a):nasza klasa - mozesz dac prezencik, dodac komentarzyk i zostawic ocenke, sory ale to nie jest juz portal spolecznosciowy gdzie mozna bylo odnalezc dawnych znajomych tylko foteczka.peel :lol:

I właśnie dlatego jak się dzisiaj zalogowałem i zobaczyłem jak to wszystko wygląda to postanowiłem spier$%^$^ z tego cyrku i usunąłem konto. W nagłówku jest tekst "portal dla ludzi z klasą". Skoro tak wyglądają ludzie z klasą to ja się do nich nie zaliczam :wink:
fool
Świeżak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości

na górê