Offtop dla vipów
SzpiceR napisał(a):CalibraHunter napisał(a):nie bawie sie juz w takie dziecinady
A co do imprezy - jak sie spotykalismy to miales nas w d***, a teraz chcesz wbijac na sylwestra? pal wrotki
to spierdalaj
buahahahah moja ulubiona riposta

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Nie ważne czy kulturalna czy nie, ważne, że krótko i zwięźle przekazuje message from Szpicer 

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
co jest, synapsy wam pozamarzaly? cicho tu jakbyscie mieli cos do roboty zima na chacie... xD
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
-
ja pojechałem w środę w nocy z panienką na ubocze i w momencie jak rzuciłem tekst "kotek co będziemy robić jak utkniemy w zaspie" trochę mi się auto ślizgło i wylądowaliśmy na poboczu w zaspie po lusterka... mina panienki bezcenna
na szczęście albo i nie udało się wydostać bez wysiadania z auta ale trochę czasu tam spędziliśmy 

-
melvin - PierwszyOkrutny
"kotek"?! 0_o co za tekst miszczu LOL ale szacun, wazne ze podzialalo
narobiles mi smaka, jak naladuje aku to tez pojade utknac w zaspie xD

-
widzisz PaT trochę się u mnie pozmieniało...
powoli zaczyna wychodzić na to że z ulic plotkowa zniknie Melvin gumujący gdzie się da, pijący do odciny itd... wszystko chyba chuj strzelił
podobno w święta mam poznać jej rodziców na jakiejś oficjalnej kolacji...
już mi coś marudziła jak byliśmy na zakupach żebym sobie dżiny i sweter kupił bo niby w co ja się ubiorę na kolację u niej jak ja tylko w bojówkach i bluzach z kapturem popierdalam, ja oczy jak 5zł WTF? jaką kolację? jakoś jej wyklarowałem że jedyne co mogę zrobić w tym kierunku to założyć czarne m65 zamiast woodlandów
i na pewno nie zrezygnuje z kangura...
to chyba takie moje ostatnie podrygi wolności...
chociaż jakoś ostatnio jej wygarnąłem że jak jej kiedyś przyjdzie do głowy stawiać mi warunek ona albo motocykle to odpowiedź będzie jedna "nara" więc w sumie ten temat mam wyklarowany...
powoli zaczyna wychodzić na to że z ulic plotkowa zniknie Melvin gumujący gdzie się da, pijący do odciny itd... wszystko chyba chuj strzelił

już mi coś marudziła jak byliśmy na zakupach żebym sobie dżiny i sweter kupił bo niby w co ja się ubiorę na kolację u niej jak ja tylko w bojówkach i bluzach z kapturem popierdalam, ja oczy jak 5zł WTF? jaką kolację? jakoś jej wyklarowałem że jedyne co mogę zrobić w tym kierunku to założyć czarne m65 zamiast woodlandów

to chyba takie moje ostatnie podrygi wolności...
chociaż jakoś ostatnio jej wygarnąłem że jak jej kiedyś przyjdzie do głowy stawiać mi warunek ona albo motocykle to odpowiedź będzie jedna "nara" więc w sumie ten temat mam wyklarowany...

-
melvin - PierwszyOkrutny
dżiny i sweter kupił bo niby w co ja się ubiorę na kolację u niej jak ja tylko w bojówkach i bluzach z kapturem popierdalam, ja oczy jak 5zł WTF?
Przynajmniej kolacje opierdolisz ze smakiem

moje największe hobby to alkohol i masturbacja
-
Wilku111 - VIP Ścigacz.pl
0_0 teraz to ja mam oczy jak 5zl
EDIT: Rozumiem, ze teraz Szpicu zajmuje twoje miejsce na imprezach ktorych nie ma, bo bedziesz mial bana na wycieczki?
EDIT: Rozumiem, ze teraz Szpicu zajmuje twoje miejsce na imprezach ktorych nie ma, bo bedziesz mial bana na wycieczki?
-
CalibraHunter napisał(a):0_0 teraz to ja mam oczy jak 5zl
weź stoperan, bo chyba cię posrało...
na imprezę z wami to ja jestem w importować dziobaki...
LOL ale mnie granie w zielone wyjebało... masarnia jest

-
melvin - PierwszyOkrutny
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl