Problem z manetkÄ… w Keeway Ry-8 2008r.
• Strona 1 z 1
Problem z manetkÄ… w Keeway Ry-8 2008r.
Witam
Kupiłem sobie Keeway'a Ry-8.Były teraz ciepłe dni więc zaczełem nim jeździć po okolicach.Po przejechaniu 200kilometrów zaczął chodzić nierówno lecz po umyciu miałem manetkę luźną.Wyregulowałem gaźnik jest więcej gazu ale nadal nie jest to co było wcześniej.Moje pytanie jest takie
d czego to może być i jak to naprawić?
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź
LuXaS
Kupiłem sobie Keeway'a Ry-8.Były teraz ciepłe dni więc zaczełem nim jeździć po okolicach.Po przejechaniu 200kilometrów zaczął chodzić nierówno lecz po umyciu miałem manetkę luźną.Wyregulowałem gaźnik jest więcej gazu ale nadal nie jest to co było wcześniej.Moje pytanie jest takie

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź
LuXaS
- LuXaS
- Świeżak
Ale manetka ci spada z kierownicy czy masz luz na lince az zaczną wzrastać obroty?
Jesli ci spada manetka to delikatnie posmaruj silikonem manetke od srodka i ja wsuń na kierownice.
Jesli masz luz na lince to regulujesz to przy gazniku na lince ale mechanicy raczej ustawiaja delikatny luz.
Jesli ci spada manetka to delikatnie posmaruj silikonem manetke od srodka i ja wsuń na kierownice.
Jesli masz luz na lince to regulujesz to przy gazniku na lince ale mechanicy raczej ustawiaja delikatny luz.
Wielu kozaków było i niektórym postawili tablice na cmentarzu. | Akcja społeczna bezpiecznej jazdy na motocyklu. | www.motozgon.pl
-
clico - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości