Muchy na szybce kasku...
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kanibala ale Ty na zdjeciu w avatarze nie masz komarow...
Kanibala... Ty jakis smutny jestes?
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
polsky napisał(a):Kanibala ale Ty na zdjeciu w avatarze nie masz komarow...
hmmm... wesoly jak Rudy102 po rozjechaniu niemieckiej dżdżownicy ale nie moge siebie nazwac motocyklista JESZCZE niestety
-
kanibala - Świeżak
Witam normalnie usmialem się jak zacząlem czytac o robakach i komarach ale chyba nie ma naprawde skutecznego sposobu mialem więcej na kasku niz kogut tych robaczkow ja psikam szybke CLIN'em i wycieram szmatką schodzą ze szybki momentalnie po jezdzie, dobry srodek polecam
- Tomirf
- Świeżak
Komar czy mucha to jeszcze nic!!! Kiedyś mój brat jechał z otwartą szybka ale ze było juz dosyć szybko więc ja zamknoł i w sekunde po tym na szybce rozmazało sie wielkie bocianie gówno!!! To dopiero byłoby przezycie gdyby jej nie zamknoł:D
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
bocianie gowno na szybce? szczerze watpie w to by to bylo bocianie gowno.jak by to byl bocian to chlopak musialby czyscic nie tylko szybke ale i cale ubranie i moto, bo kiedys widzialem jak bocian zalatwia swoja potrzebe fizjologiczna i bylo tego naprawde sporo..,
pozdrawiam
pozdrawiam
GSF 600N | | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
-
johnmichael - VIP Åšcigacz.pl
Re: Muchy na szybce kasku...
TTomas napisał(a):Wiewiór81 napisał(a):TTomas napisał(a):Jest jakiś sposób na to żeby się nie przyklejały?
Może wystarczy ładnie poprosić...?
Żeby się jeszcze słuchały to by było całkiem dobrze.
To niema żadnej cudownej niewidzialnej bariery, która by delikatnie odpychała muszki na bok?
use the force

-
Dreamer - Świeżak
- karina2157
- Świeżak
Oo ja niemoge nie dość że klawiature zaplułem herbatą to z krzesła prawie spadłem
- Komar czy mucha to jeszcze nic!!! Kiedyś mój brat jechał z otwartą szybka ale ze było juz dosyć szybko więc ja zamknoł i w sekunde po tym na szybce rozmazało sie wielkie bocianie gówno!!! To dopiero byłoby przezycie gdyby jej nie zamknoł
- W takich chwilach można tylko dziękować Bogu ze krowy nie lataja
www.STUNTPOLAND.com | Dzida jest bogiem, freestyle nalogiem, predkosc zabawÄ… a Stunt podstawÄ…
- &rew
- VIP Åšcigacz.pl
Zgadzam sie strach sie bać

www.STUNTPOLAND.com | Dzida jest bogiem, freestyle nalogiem, predkosc zabawÄ… a Stunt podstawÄ…
- &rew
- VIP Åšcigacz.pl
jechałem kiedys z kolega jeszcze jak miałem gsx600f ogolnie bez kasku jechalismy bo to tylko tak kawałek jakies 2km no i nagle zjawił sie przedemna golab momentalniegłowa w doł ja lekko poczułem jak cos mnie nad głowa smyrneło a koles za mna dostał ze skrzydełka
piórka poleciały i ptak tez dalej poleciał dobrze ze w miare wolno jechałem bo spadłby napewno. zawsze mnie wróble wkur.... juz kilka sie na moim moto rozleciało siedzi taki na drodze i jak jestes tuz przed nim to ten rozciaga skrzydła i w góre dziadostwo !!!

zx-7r, zzr 1200, zx10r
-
sperti - Świeżak
ja nic nie sadze.za wiele sie naogladales sportow motocyklowych.tam to normalka, a szczegulnie w sportach terenowych i nie chodzi o muchy tylko o bloto i inne syfy.
pomysl moze i niezly, ale czy ja wiem?czy to taki wielki problem sie zatrzymac i powycierac wizjer?dla mnie caly urok motocyklizmu.
pozdrawiam
pomysl moze i niezly, ale czy ja wiem?czy to taki wielki problem sie zatrzymac i powycierac wizjer?dla mnie caly urok motocyklizmu.
pozdrawiam
GSF 600N | | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
-
johnmichael - VIP Åšcigacz.pl
hee... coÅ› w tym jest.... z kasku to jeszcze nie problem, gorzej z kombi
<b>LABIS</B>
To jest podstawa w motocrossie... bo na drodze publicznej chyba nie chciał byś mieć szlifa na takiej leżącej folii oderwanej z kasku....
Pozdrawiam

<b>LABIS</B>
To jest podstawa w motocrossie... bo na drodze publicznej chyba nie chciał byś mieć szlifa na takiej leżącej folii oderwanej z kasku....
Pozdrawiam
- boss
- Świeżak
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości