TROLE ATAKUJĄ !!! :)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
TROLE ATAKUJĄ !!! :)
Wchodzę sobie jak zwykle z myślą 15 min, szybki przegląd i szybki porządek i co? I same nowe trole, tak nasrane że 1,5 godziny zajęły mi same motocykle.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
Ja nawet boje się tam wejść, ostatnio po 2 godziny zajmuje mi zrobienie względnego porządku w motocyklach.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
Wwczoraj jedynie 8 tematow zablokowałem... jakbym sie uparł to do 10 bym dobił, a tylko 1 dzień przerwy miałem..
najlepiej robic tak jak Siekson napisał- pare razy po parenaście minut. Tylko ze nie zawsze jest na to czas.
najlepiej robic tak jak Siekson napisał- pare razy po parenaście minut. Tylko ze nie zawsze jest na to czas.
-
kravec - Administrator
Edytuj posty bo warna dam
:D
A tak na poważnie to ja proponuje mar111cin, w skuterach twarda ręka potrzebna a i jego poczucie humoru przy gaszeniu troli mi się podoba.
Co wy na to?

A tak na poważnie to ja proponuje mar111cin, w skuterach twarda ręka potrzebna a i jego poczucie humoru przy gaszeniu troli mi się podoba.
Co wy na to?
-
icid - VIP Ścigacz.pl
Jak najbardziej kandydatura marcina jest fajna ale z tego co kiedyś mówił to nawet nie chciałby być modem. Ale na jego miejscu jakbym dostał same skutery to bym odebrał to jako zniewagę
. Może jeszcze jakiś dział. Motocykle??
Albo jak szukamy moda tylko na skutery to może kogoś z młodzieży bo starszym się nie będzie chciało użerać.

Albo jak szukamy moda tylko na skutery to może kogoś z młodzieży bo starszym się nie będzie chciało użerać.
-
siekson - VIP Ścigacz.pl
Można mu dać ze 2-3 działy z przykazaniem żeby skupił się na skuterach, on by fajnie zatańczył z trolami
:D

-
icid - VIP Ścigacz.pl
Rozmawiałem z marcinem i myślę że zda egzamin, jeśli nikt nie ma nic przeciwko to nie ma na co czekać. Proponuje dać mu skutery, quady i mechanike.
W quadach mieszka stała ekipa troli bostron z herbatnikiem
W quadach mieszka stała ekipa troli bostron z herbatnikiem

-
icid - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2