poczÄ…tkujÄ…ca z Poznania
• Strona 1 z 1
poczÄ…tkujÄ…ca z Poznania
Witam, jestem dopiero na nizinach jeśli chodzi o wiedzę czy umiejętności motoryzacyjne (tak więc totalnie zielona, aż wstyd :>), a motorek będę miała dopiero wtedy, jak nauczę się na nim poruszać
tak więc piszę tutaj, może ktoś ma namiary na jakiś klub, czy nauczyciela który (w miarę niedrogo) by mnie mógł poduczyć jeździć?:) Z góry dziękuje za odp

- kameleondaltonista
- Świeżak
o, to byłoby super:) a są może jakieś "namiary"? na forum jest tylu ludzi,a pojęcia nie mam którzy z Poznania:) byłabym wdzięczna za jakieś informacje, pozdrawiam!
- kameleondaltonista
- Świeżak
Chyba nie myślisz, że ktoś Ci się da uczyć jeździć na swoim motocyklu ?
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
CeBeRek napisał(a):Chyba nie myślisz, że ktoś Ci się da uczyć jeździć na swoim motocyklu ?
<jes> mojej slicznotki niekomu nie dam

kup jakiegos starego GS-a, jest ich pełno na alledrogo,,,
pocwiczysz i bedziesz sama umiała jeździć

hrhr %-)

-
Krzychu1323 - Świeżak
Re: poczÄ…tkujÄ…ca z Poznania
Witam wysłałem wiadomość na twoją skrzynkę.kameleondaltonista napisał(a):Witam, jestem dopiero na nizinach jeśli chodzi o wiedzę czy umiejętności motoryzacyjne (tak więc totalnie zielona, aż wstyd :>), a motorek będę miała dopiero wtedy, jak nauczę się na nim poruszaćtak więc piszę tutaj, może ktoś ma namiary na jakiś klub, czy nauczyciela który (w miarę niedrogo) by mnie mógł poduczyć jeździć?:) Z góry dziękuje za odp
- Condor
- Świeżak
-
Krejzi.Mery - Bywalec
-
Krejzi.Mery - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości