"Mój pierwszy raz"
• Strona 1 z 2 • 1, 2
"Mój pierwszy raz"
Wiem, że dla wielu ten temat wyda się śmieszny ale jeśli nie napisze go tu to gdzie?jeśli nie teraz to kiedy?A więc posiadam Motocykl marki Mińsk(Wiem że to może kojaży się z jakimś złoem ale to w brew przekonaniu to jest naprawde szybki motocykl...)Link z jego zdjęciam:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M300632(To niem ój ale chciałem pokazać jak on wygląda).Zawsze chiałem "jeździć na 1 kole" ale myślałęm że tym złomkiem nie da się do chwili kiedy przyjechał do mojego starszego kolega i bez rzadnego broblemu wyrwał go na koło...Później próbowałem sam to zrobić robiłem tak jak wy pisaliście na temat ścigaczy wciskałem sprzegło gaz do oporu i szybko puszczałem i.... nic...tylko gwałtowie przyspieszał...Macie może jakieś rady dla początkującego?Wiem że wielu mnie wyśmieje i każe wyjść bo to forum dla "elity"ale myśle że wielu zaczynało na takich gruchotkach...Więc bardzo czekam na jakieś rady na "newbiego".
- Piotruś16
- Świeżak
Ucz sie tak jak on
http://filmy.scigacz.pl/kraksa/PICT0009

- kendo
- Świeżak
evil napisał(a):rzygowina z ropą z pryszcza, mniej więcej takie malowanie...
evil tak chodze po forum czytam twoje posty i dochodze do wniosku że ty masz coś nie tak z głową

bez urazy pozdro
...kiedyÅ› GSXF750, Obecnie HONDA CBR 900RR Fire blade
-
swirek13 - Świeżak
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
narazie "koledzy" z tego robi sie jakies wewnetrzne forum.Tez mnie nie ciekawi temat "Mój pierszy raz" ale można jakos grzeczniej odpowiedziec albo nie odpowiadac ... Nic nie da sie z tego dowiedziec co do motocykli chyba ze temat załozyły osoby które siedza tu juz duzo duzej.Co do mojego pierwszego postu w tym temacie chciałem sie spytac na prosbe kolegi jak mlowane były miński ( pisałem tu zeby nie zakładac nowego tematu ;/)
! HWDP !
-
Razor - Świeżak
heh mój pierwszy raz był w te wakacje he to była akcja:) uczyłam sie na kawasaki 125ccm3 i było super ruszyłam sama a potem jakos poszło tylko nikt mi niepowiedział ze sie hamuje stopniowo:):) wiec jak krzykneli hamuj to pomyslcie co sie stało:) prawie stappie heh supcio
- noHand
- Świeżak
moj byl na motorynce mialem moze 10 lat - gaz do oporu i motorynka staneła dęba - potem bylo już lepiej 

-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
evil napisał(a):mam w głębokim niepoważaniu wynurzenia serc kapusty pokroju swirek13 i Razor.
możecie ucałować mnie w moją śliczną d***
co do poważania to moosisz je mieć naprawde dooże

a co do całowania to choćbyś rok w formalinie się moczył to tej przyjemności nie zaznasz

...kiedyÅ› GSXF750, Obecnie HONDA CBR 900RR Fire blade
-
swirek13 - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości