Adrenaline - opinie o tej marce
• Strona 1 z 1
Adrenaline - opinie o tej marce
czesc, chiclabym kupic kurtke marki adrenaline do 700-800zł lecz nie znam wogole opini o tej marce
jak myslicie czy to dobra marka? jak wyglada jakosc marki adrenaline do alpinestara?
czy nie lepiej kupic najtanszej kurtki alpinestara zamiast adrenaline do 700-800zł?
uzywacie ciuskow adrenaline?
jak myslicie czy to dobra marka? jak wyglada jakosc marki adrenaline do alpinestara?
czy nie lepiej kupic najtanszej kurtki alpinestara zamiast adrenaline do 700-800zł?
uzywacie ciuskow adrenaline?
- karolek850
- Świeżak
Mam spodnie Utiki, a z tego co wiem Adrenaline to Utika, tyle, że pod inną nazwą.
Coprawda spodnie z niższej półki z wyprzedaży z intermotors(190 z 350)
Spodnie wykonane tak sobie, słabe szwy, trzeba poprawiać po fabryce, szczególnie popruła się podpinka.
Wg. mnie dokładniej wykonany jest retbike z kolekcji 2008.
Coprawda spodnie z niższej półki z wyprzedaży z intermotors(190 z 350)
Spodnie wykonane tak sobie, słabe szwy, trzeba poprawiać po fabryce, szczególnie popruła się podpinka.
Wg. mnie dokładniej wykonany jest retbike z kolekcji 2008.
- żółf
- Świeżak
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Za tą cene wolałbym chyba pokusić się o coś z Modeki. Wykonanie akcesoriów Adrenaliny jest OK, więc już decyzja zależy od ciebie.
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
kosta napisał(a):w tej cenie z modeki masz shild pro, xsports produkty już sprawdzone i uznane
Kosta ma rację. Nie ma co kombinować tylko brać sprawdzone i naprawdę super kurtki. Shield Pro jest dla mnie super wykonanym ciuchem (wizualnie jak i jakościowo)
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości