Spodnie Modeka Shiled (lub inne ?)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Ja mam ok 80 Kg . Wzrost 176cm . Wybrałem rozmiar XL . Do L wchodziłem ale opinały mnie za bardzo na nogach .
Dałem 500zł
Dałem 500zł

CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
Właśnie chciałem się zapytać posiadaczy jak jeżdżą w swoich shieldach. Bo faktycznie kupiłem rozmiar XXL (56) i jakbym je zakładał na buty, to by wyglądało jakbym miał wodę w piwnicy, natomiast jak wkładam w buty, to wszystko jest ok, wygląda to wtedy tak samo jak przy skórzanych sportowych spodniach.
Druga sprawa ochraniacze na kolanach, nie wiem czy to kwestia rozmiaru, bo możliwe że jednak wziełem o jeden rozmiar za małe, ale... przy jeździe czasami mnie uwierają w kolana :/ Czasem nie mogę sobie ich dobrze ułożyć :/ Wygląda to jak, jakby te aluminium naszyte na kolanach trochę dociskało ochraniacz i przeszkadzało :/ Jak to u was wygląda?
Druga sprawa ochraniacze na kolanach, nie wiem czy to kwestia rozmiaru, bo możliwe że jednak wziełem o jeden rozmiar za małe, ale... przy jeździe czasami mnie uwierają w kolana :/ Czasem nie mogę sobie ich dobrze ułożyć :/ Wygląda to jak, jakby te aluminium naszyte na kolanach trochę dociskało ochraniacz i przeszkadzało :/ Jak to u was wygląda?
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości