Kawasaki? Honda ? Yamaha, a może Romet Ogar ?
• Strona 1 z 1
Kawasaki? Honda ? Yamaha, a może Romet Ogar ?
Cześć;)
Mam pytanie do doświadczonych już kierowców motocykli. A więc, jako, że nie miałem jeszcze w życiu porządnego motoru, no prócz Simsona
, chciałbym was zapytać co byście polecili, ze względu na komfort jazdy, ze względu na cenę, ze względu na wytrzymałość(?) silnika itd. itp.
Byłbym wdzięczny o szczere odpowiedzi, przeszukałem forum, ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Chciałbym, aby ten zakup był odpowiedni i żeby motor nie zepsuł się po 100 przejechanych kilometrach, oczywiście w rozsądnej jeździe.
Jeśli chodzi o pojemność, to chciałbym 600ccm, a cena w przedziale od 6000zł do 7500zł.
Pozdrawiam.
Mam pytanie do doświadczonych już kierowców motocykli. A więc, jako, że nie miałem jeszcze w życiu porządnego motoru, no prócz Simsona

Byłbym wdzięczny o szczere odpowiedzi, przeszukałem forum, ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Chciałbym, aby ten zakup był odpowiedni i żeby motor nie zepsuł się po 100 przejechanych kilometrach, oczywiście w rozsądnej jeździe.
Jeśli chodzi o pojemność, to chciałbym 600ccm, a cena w przedziale od 6000zł do 7500zł.
Pozdrawiam.
- ex1nho
- Świeżak
u góry jest wielki temat co na 1 moto.. tam dokładnie jest odpowiedz na Twoje pytanie..
a w tej cenie idealna 600 po simsonie to Yamaha XJ za 6500 tys powinieneś kupić dobry rocznik w idealnym stanie..
Ewentualnie Bandit ale to juz troche mocniejszy sprzęt/droższy/idealnego w tej cenie mozesz nie znaleźć.
Oba majÄ… opiniÄ™ niezawodnych
a w tej cenie idealna 600 po simsonie to Yamaha XJ za 6500 tys powinieneś kupić dobry rocznik w idealnym stanie..
Ewentualnie Bandit ale to juz troche mocniejszy sprzęt/droższy/idealnego w tej cenie mozesz nie znaleźć.
Oba majÄ… opiniÄ™ niezawodnych
Sv 650N
-
Mizgard - Świeżak
Mizgard nie ma idelanego stanu motocykla z tych lat ..Tzn z 90tych
Idealny to może być motor kilku letni

CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
Zdecydowanie romet ogar 600.
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 18 gości