Wypadek... jednoślad zadrapany.
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Wypadek... jednoślad zadrapany.
Korzystając z ładnej pogody z resztą jak prawie każdy postanowiłem troche sie pobujać po mieście. No i na pewnej z drug na której znajdywał się piach wyłożyłem się na lewy bok. Noga zdarta, kask porysowany no i skuter w 3 miejscach.
I teraz mam takie pytanie czy da się jakoś usunąć rysy z pojazdu albo przynajmniej dobrze zamalować tak żeby nie było ich widać na pierwszy rzut oka.
Z góry dzięki.
I teraz mam takie pytanie czy da się jakoś usunąć rysy z pojazdu albo przynajmniej dobrze zamalować tak żeby nie było ich widać na pierwszy rzut oka.
Z góry dzięki.
Była CBR 600 F2.
-
deyna - Bywalec
heh xD zalezy jak glebokie one sa ;] jak nie az takie wielkie i to mozliwe no bo piach ;] to mozna kredka lakiernicza XD czy jak ona sie tam zwie zamalowac i tylko widac bedzie lekki matowy kolor ale to z bliska po lekkim przyjrzeniu sie ;]
- Spidey
- Świeżak
Masz skuter czy coś w stylu RS50 czy nawet RS50?
Jeśli RS czy coś w tym stylu to masz... przesrane
bo ja miałem szlifa na samym piachu i miałem zbyt głębokie rysy by je zrobić tą kredką o której mówił przedmówca
byłem u lakiernika i proponował mi malowanie tylko że według mnie po malowaniu już za bardzo bedzie widać ze motocykl miał jakąś przygodę
Pozdrawiam. 

-
rico63 - Świeżak
Bo obecnie mieszkam w bloku a pojazd nocuje na parkingu strzeżonym 200m dalej. Do tego byłem dość zły łagodnie mówiąc, że nie miałem na to czasu.
Ale jak mam kontakt z cebra widoczną na zdjęciu to wtedy nie potrafię usiedzieć na d**ie
.
Ale jak mam kontakt z cebra widoczną na zdjęciu to wtedy nie potrafię usiedzieć na d**ie

Była CBR 600 F2.
-
deyna - Bywalec
jest cos takiego jak pasta polerska uzywaja jej lakiernicy ona wygladza zarysowane powierzchnie potem tylko odtluscic i pomalowac lakierem dobrej firmy .
Wielu kozaków było i niektórym postawili tablice na cmentarzu. | Akcja społeczna bezpiecznej jazdy na motocyklu. | www.motozgon.pl
-
clico - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm