Warszawskie spoty, zloty, doskonalenie jazdy itp
"Bast" spokojnie, zawsze mozna ustalic srednia przelotowa na poczatku trasy i dostosowac ja do najslabszej maszyny
A jesli chodzi o jesienny wypad to moze Kazimierz Dolny. Miejscowka troche oklepana, ale fajny klimat i niezla droga.

A jesli chodzi o jesienny wypad to moze Kazimierz Dolny. Miejscowka troche oklepana, ale fajny klimat i niezla droga.
Suzuki GSX 1300R Hayabusa
- TomaszWawa
- Świeżak
TomaszWawa napisał(a):
...byłem miesiąc temu na 3 moto i z plecaczkiem, naprawde spoczko traska, takze chetnie sie do Was dołacze, bez plecaczka oczywiscie

-
wujuwawa - Świeżak
ok 130km w jedna strone, bylem niedawno z kumplem, jakbyscie jechali to polecam przez Kozienice, nie polecam trasa lubelska, nuuuuuda i nie przez Dęblin, marna droga choc ladna. w ten weekend nie moge bo jade na weselicho
-
bast - Bywalec
bast napisał(a): jakbyscie jechali to polecam przez Kozienice,
zgadzam sie i ładne jeziorko sie mija, ale w sumie to mozna pojechac lewą stroną wisły, a wrócic prawą, przez Kozienice właśnie

PAWLIK85 napisał(a):to co może sobota przed poludniem?
...jak chodzi o 03.10, to moge zgłosic swój udział

-
wujuwawa - Świeżak
No i mamy fajna pogode.
Lata ktos dzis? Moze zrealizujemy ten lot do Kazika?
Nie wiem czy ktos to przeczyta, ale moze o 13.30 pod Kolumna Zygmunta?
14.00 wyjazd, w 1h powinnismy dojechac
Lata ktos dzis? Moze zrealizujemy ten lot do Kazika?
Nie wiem czy ktos to przeczyta, ale moze o 13.30 pod Kolumna Zygmunta?
14.00 wyjazd, w 1h powinnismy dojechac

- TomaszWawa
- Świeżak
Polatalismy dzis troszke z Taserem no i dla mnie zakonczyl sie sezon.
Zaliczylem niezlego dzwona......
Moze do wiosny zdolam zlozyc sprzet.
Zaliczylem niezlego dzwona......

- TomaszWawa
- Świeżak
No Tomek dales dobry popis jak tego nie robic
, ale uszy do gory, jutro fajera jedzie do mechanika i na christmas ride bedzie juz dobrze :d
Zarzuc foty i sie pochwal, a co do pasow do mocowania to w wypozyczalniach przyczep mozna takie pasy za jakies grosze pozyczyc

Zarzuc foty i sie pochwal, a co do pasow do mocowania to w wypozyczalniach przyczep mozna takie pasy za jakies grosze pozyczyc

Nie ma nic piekniejszego niz dwa kola i jeden slad...
Yamaha YZF 600 Thundercat

-
Taser - Bywalec
No masz... Tomek tyle gadaliśmy, jak ze mną latałeś to nie chciałeś ćwiczyć.
Jakbyś potrzebował pomocy z czymś to pisz. Dobrze że ty cały jesteś a sprzęt się naprawi. Szkoda że już nie polatamy w tym sezonie jak wrócę.
AC chyba nie było z tego co pamiętam?
Jakbyś potrzebował pomocy z czymś to pisz. Dobrze że ty cały jesteś a sprzęt się naprawi. Szkoda że już nie polatamy w tym sezonie jak wrócę.
AC chyba nie było z tego co pamiętam?
zx10r | | http://www.bikepics.com/members/przeme/
-
przeme - Świeżak
TomaszWawa napisał(a):Zaliczylem niezlego dzwona......
fatalne zakończenie sezonu ale ważne że jesteś zdrowy. Tak jak rozmawiałem przez telefon z Tobą , Darkiem (BMW) "zakończenie sezonu" zrobimy bez moto i w barze.

-
cichykk - Świeżak
wow, to pech. Gdyby nie promile pewnie bym sie z Wami wybral. Co sie wlasciwie stalo i przy jakiej predkosci ? Pokaz jakas fote fajery. Miales portki porzadne czy jeany ?;)
-
bast - Bywalec
Tu znajdziecie kilka fotek, co prawda nie oddają tego co mozna zobaczyc life, ale trochę widać:
http://picasaweb.google.com/buniek1978
Generalnie jechałem na gumie i ............, no własnie nie za bardzo wiem co się stało, ale wylądowałem na asfalcie i przejechałem na du... jakies 30m (około). Całe szczeście założyłem komplet wiec ostało się z dziura w spodniach i kurtce, a nie z dziurą na dup.... i plecach
Za budziku było pewnie cos koło 100/h
Moto juz sie robi, jak szybko snieg nie spadnie to jeszcze zaliczę lota w tym roku
http://picasaweb.google.com/buniek1978
Generalnie jechałem na gumie i ............, no własnie nie za bardzo wiem co się stało, ale wylądowałem na asfalcie i przejechałem na du... jakies 30m (około). Całe szczeście założyłem komplet wiec ostało się z dziura w spodniach i kurtce, a nie z dziurą na dup.... i plecach

Za budziku było pewnie cos koło 100/h
Moto juz sie robi, jak szybko snieg nie spadnie to jeszcze zaliczę lota w tym roku

- TomaszWawa
- Świeżak
Ulala wygląda jakbyś zaliczył 12'tkę (mowa o motocyklu). Dobrze że skończyło się na szkodach w motocyklu i pewnie obolałej dupie.
-
MaRRiusz - Świeżak
Tomasz dobrze, że Tobie nic się nie stało. Nie łam się ja też teraz bez moto jestem.
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
sepo napisał(a):Tomasz dobrze, że Tobie nic się nie stało. Nie łam się ja też teraz bez moto jestem.
zawsze mozesz sobie od dobrego wspolokatgora jego bestie pozyczyć to nie narzekaj

GSXR 750 Srad 98' Telefonica
GSXR 1000 K1
GSXR 1000 K1
-
pawell777 - Świeżak
Jak widzialem piekna cebre Tomka szlifujaca po asfalacie to myslalem ze sie zalamie, na zywo to wygladalo 100x gorzej, tylko ze Tomek zamiast sie zmartwic odrazu strzelil sobie fotki z moto :p i mial banana na twarzy
A tak wogole to sie upominam o link do tych kolesi co robia owiewki

A tak wogole to sie upominam o link do tych kolesi co robia owiewki

Nie ma nic piekniejszego niz dwa kola i jeden slad...

-
Taser - Bywalec
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe