Zobacz wÄ…tek - Zipp Jazzy akumulator
NAS Analytics TAG

Zipp Jazzy akumulator

i inne małe pojemności
_________

Postprzez Dank » 5/4/2009, 17:27

Ale czy może być coś takiego ze jak jeżdżę i potem jak zostawiam akumulator w skuterze podłączony to mi potem nie chce odpalić odpala jak się sam podładuje albo jak go naładuje a jak go po każdej jeździe odłączam to odpala mi za każdym razem po ponownym podłączeniu go
Dank
Świeżak

Postprzez Kai321 » 5/4/2009, 19:46

hahaha masz ten sam problem co mój brat w quadzie to jest wina sprzętu ale można temu zaradzić ja zrobiłem bratu 2 rzeczy wymieniłem mu cały moduł i normalnie akumulator i woda destylowana teraz odziwo odpala coś go rozładowywało jeszcze wiszace kable które nie spełniają jakieś roli mogą sie stykać o rame czy o coś i też rozładowywać nie znam się na tym za bardzo ale ja tak zrobiłem i podziałało tak jak Ci koledzy radziłi idz do jakiegoś znajomego mechanika ewentualnie do servisu choć osobiście odradzam i niech Ci powie co w trawie piszczy
Zwycięstwo jest rzeczą ważną, lecz najważniejszą
jest udział w walce.
Kai321
Świeżak

Postprzez Dank » 6/4/2009, 13:06

A ja wpadłem na pomysł i chyba zamontuje przełącznik miedzy akumulatorem a kablami i po każdej jeździe będę odłączał akumulator poprzez przekręcenie przełącznika :D
Dank
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości

na górê