Lekki tuning TGB 101 S..PILNE!!!
• Strona 1 z 1
Lekki tuning TGB 101 S..PILNE!!!
Witam.
Mm pytanie do bardziej obeznanych użytkowników a mianowicie teraz w skuterku zmieniłem cylinder wrzuciłem nowy wał i powoli wszystko docieram ale chciałem wrzucić rolki wariatora nowe , nowa sprężyne dociskową oraz sprężynki sprzęgła mam nadzieje ze coś mi to pomoże bo zamierzam uczyć sie STUNTU wiem, ze skuterek idzie na koło ale kumpel mi mówił ze te 3 drobiazki mogą pomóc,czekam na porady,jaką wage rolek jaka twarda sprężyna i jakie twarde sprężynki sprzegła..POMÓŻCIE,kto chce niech pisze na gg 2122391
Mm pytanie do bardziej obeznanych użytkowników a mianowicie teraz w skuterku zmieniłem cylinder wrzuciłem nowy wał i powoli wszystko docieram ale chciałem wrzucić rolki wariatora nowe , nowa sprężyne dociskową oraz sprężynki sprzęgła mam nadzieje ze coś mi to pomoże bo zamierzam uczyć sie STUNTU wiem, ze skuterek idzie na koło ale kumpel mi mówił ze te 3 drobiazki mogą pomóc,czekam na porady,jaką wage rolek jaka twarda sprężyna i jakie twarde sprężynki sprzegła..POMÓŻCIE,kto chce niech pisze na gg 2122391

- MajkelGdz
- Świeżak
Każdy tuningowany skuter najcześciej potrzebuje własnych ustawień i odkrywa się je za pomocą prób i błędów, a po za tym robisz motor pod siebie wiec też zależy sporo od Ciebie. Więc kup rolki najlepiej zestaw testowy i coś dobierzesz. Sprężyna myśle że wystarczy w granicach +30%, jak dla mnie taka wystarczała.
-
KAPELA911 - Bywalec
sama jazda na tylnim kole to jeszcze nie stunt ale jego element
zamontuj crash-pady bedzie ciezko bo w skuterach nie masz zadnych zaczepow ale mozna jakos przyczepic do ramy, a do stuntu naprawde warto miec crash-pady
wiec pokombinuj
zamontuj crash-pady bedzie ciezko bo w skuterach nie masz zadnych zaczepow ale mozna jakos przyczepic do ramy, a do stuntu naprawde warto miec crash-pady

- talta
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 4 gości