[Aktualności] Fotoradary i podwyższenie mandatów...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Fotoradary i podwyższenie mandatów...
Dyskusja na temat: Fotoradary i podwyższenie mandatów – zmiany jednak uchwalone
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Fotoradary i podwyższenie mandatów – zmiany jednak uchwalone
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Fotoradary i podwyższenie mandatów – zmiany jednak uchwalone
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Tym właśnie zajmują się parlamentarzyści: jak wysokie mają być kary i ile ustawić fotoradarów. Trzeba przyznać, że jest to znacznie łatwiejsze od dyskusji na temat budowy nowych i modernizacji starych dróg. Żałosne!<br><hr>Gnypek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
o 5km/h??? nawet producenci samochodow przyznaja ze tyle moze wynosic blad pomiaru licznika (np. spowodowany zużywaniem sie opon) :/<br><hr>jam
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
niestety my kierowcy jesteśmy tylko potrzebni do płacenia mandatów...co mamy w zamian??? dziurawe drogi i brak autostrad..debilizm poprostu, szkoda słów!!!<br><hr>jarek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kryzys jest to szukają kasy..............foto radary to bat na katamarany .......co z tego że mi zrobi foto na moto???/ chyba że rozpoznają mnie w kasku heehehehhe<br><hr>Tony
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ten cały senat powinni rozwiązać. Brak słów poprostu :/ Banda oderwanych od rzeczywistości Poj..ów którzy prześladują własnych obywateli.<br><hr>Janosik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przecież to spowoduje, że zamiast patrzeć daleko przed siebie i wypatrywać zagrożeń (co jest szczególnie ważne podczas jazdy motocyklem) będę się musiał koncentrować na kontrolowaniu licznika. Gratulacje dla naszych parlamentarzystów: tylko patrzeć jak wzrośnie liczba wypadków spowodowanych "zagapieniem się na licznik".<br><hr>świadomy motocyklista
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
niestety, wszystkie nowe fotoradary mają robić 2 zdjecia albo jak jedno to z tyłu... <br><hr>ghtKomentatorzy napisał(a):Kryzys jest to szukają kasy..............foto radary to bat na katamarany .......co z tego że mi zrobi foto na moto???/ chyba że rozpoznają mnie w kasku heehehehhe<br><hr>Tony<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no co ty??? ale trochę to potrwa zanim wymienią a tak między nami to 2/3 niby fotoradarów to puste puszki ...sprawdzałem wielokrotnie<br><hr>TonyKomentatorzy napisał(a):Kryzys jest to szukają kasy..............foto radary to bat na katamarany .......co z tego że mi zrobi foto na moto???/ chyba że rozpoznają mnie w kasku heehehehhe<br><hr>Tony<br>Komentatorzy napisał(a):niestety, wszystkie nowe fotoradary mają robić 2 zdjecia albo jak jedno to z tyłu... <br><hr>ght<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szanownych posłów i senatorów g.... obchodzą szaraki,oni mają immunitety i ****ą te wszystkie ograniczenia.<br><hr>R6
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
700 zł za +50 kmh, co za złodziejstwo. To się w głowie nie mieści. Chyba już wiemy na kogo nie głosować w następnych wyborach? Mnie też oszukali.<br><hr>grz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W jaki sposób sprawdziłeś?Komentatorzy napisał(a):Kryzys jest to szukają kasy..............foto radary to bat na katamarany .......co z tego że mi zrobi foto na moto???/ chyba że rozpoznają mnie w kasku heehehehhe<br><hr>Tony<br>Komentatorzy napisał(a):niestety, wszystkie nowe fotoradary mają robić 2 zdjecia albo jak jedno to z tyłu... <br><hr>ght<br>Komentatorzy napisał(a):no co ty??? ale trochę to potrwa zanim wymienią a tak między nami to 2/3 niby fotoradarów to puste puszki ...sprawdzałem wielokrotnie<br><hr>Tony<br>
<br><hr>ss
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bardzo dobrze, a za 50+ powinna być kulka w łeb bez ostrzeżenia<br><hr>ssKomentatorzy napisał(a):700 zł za +50 kmh, co za złodziejstwo. To się w głowie nie mieści. Chyba już wiemy na kogo nie głosować w następnych wyborach? Mnie też oszukali.<br><hr>grz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dokładnie, szarak z ciebie i gowno wiesz, wypowiadasz sie w temacie o ktorym nie masz pojecia<br><hr>bzykKomentatorzy napisał(a):Szanownych posłów i senatorów g.... obchodzą szaraki,oni mają immunitety i ****ą te wszystkie ograniczenia.<br><hr>R6<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wystarczy jechać w kolumnie pojazdów<br><hr>ssKomentatorzy napisał(a):Przecież to spowoduje, że zamiast patrzeć daleko przed siebie i wypatrywać zagrożeń (co jest szczególnie ważne podczas jazdy motocyklem) będę się musiał koncentrować na kontrolowaniu licznika. Gratulacje dla naszych parlamentarzystów: tylko patrzeć jak wzrośnie liczba wypadków spowodowanych "zagapieniem się na licznik".<br><hr>świadomy motocyklista<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
więc o co chodzi:Komentatorzy napisał(a):o 5km/h??? nawet producenci samochodow przyznaja ze tyle moze wynosic blad pomiaru licznika (np. spowodowany zużywaniem sie opon) :/<br><hr>jam<br>
producent zakłada +5km/h
radary +5 km/h
to mając dopiero na liczniku 60 dostaniesz mandat o przekroczenie 5km/h wiec w czym masz problem?<br><hr>ss
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
w kraju w którym żyją buraki normalną rzeczą jest to że w parlamencie będą zasiadać buraki<br><hr>ssKomentatorzy napisał(a):Ten cały senat powinni rozwiązać. Brak słów poprostu :/ Banda oderwanych od rzeczywistości Poj..ów którzy prześladują własnych obywateli.<br><hr>Janosik<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
drogi są jakie są takie sa i nie jest wcale tak tragicznie, ty chyba nie uważasz że polska to drugie Niemcy, Polska to kraj drugiej kategorii czy się to ci podoba czy nie, taka jest prawda<br><hr>ssKomentatorzy napisał(a):niestety my kierowcy jesteśmy tylko potrzebni do płacenia mandatów...co mamy w zamian??? dziurawe drogi i brak autostrad..debilizm poprostu, szkoda słów!!!<br><hr>jarek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wypowiadanie się w kwestii o której nie ma się pojęcia skutkuje ośmieszeniem własnej osoby. Pozdro wstąp do parlamentu buahahaha<br><hr>ssKomentatorzy napisał(a):Tym właśnie zajmują się parlamentarzyści: jak wysokie mają być kary i ile ustawić fotoradarów. Trzeba przyznać, że jest to znacznie łatwiejsze od dyskusji na temat budowy nowych i modernizacji starych dróg. Żałosne!<br><hr>Gnypek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Na trasie Wrocław - Łódż było ponad 20 fotoradarów żaden nie zrobił fotki a przynajmniej nie zauważyłem żeby lampa błyskneła chyba że teraz są takie które nie mają lamp błyskowych <br><hr>TonyKomentatorzy napisał(a):Kryzys jest to szukają kasy..............foto radary to bat na katamarany .......co z tego że mi zrobi foto na moto???/ chyba że rozpoznają mnie w kasku heehehehhe<br><hr>Tony<br>Komentatorzy napisał(a):niestety, wszystkie nowe fotoradary mają robić 2 zdjecia albo jak jedno to z tyłu... <br><hr>ght<br>Komentatorzy napisał(a):no co ty??? ale trochę to potrwa zanim wymienią a tak między nami to 2/3 niby fotoradarów to puste puszki ...sprawdzałem wielokrotnie<br><hr>Tony<br>Komentatorzy napisał(a):W jaki sposób sprawdziłeś?
<br><hr>ss<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl