Zobacz wÄ…tek - Problem z doborem pierwszej maszyny
NAS Analytics TAG

Problem z doborem pierwszej maszyny

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Problem z doborem pierwszej maszyny

Postprzez FreeR » 19/3/2009, 13:50

Witam,jestem na forum od niedawna i nie jestem pewien czy nie zostane zlinczowany za ten temat,bo to pewnie powtarzajacy sie watek,ale nic sprubuje :)Zastanawiam sie nad kupnem motoru ktory bede wykorzystywal glownie do jazdy po miescie,ale raz lub 2 razy w sezonie planuje wyskoczyc na długa trase.Szukam motoru taniego w eksploatacji(jestem biednym studentem)bez awaryjnego i w miare wygodnego,dodam ze fascynuja mnie nakedy.I tak oto zastanawiam sie nad :
(wiem ze to bedzie troche duzy rozrzut ale co tam)
-suzi gs 500 (chyba podstawowy temat dla poczatkujacych:P)
-suzi bandit 600 (trochu duza masa ale reszta ok,nie wiem jak kwestia komfortu jazdy)
-suzi sv 650 lub 650s (podobno strasznie nie wygodny i raczej dla sredniozaawansowanych motocyklistów)
-i honda ntv 650 (niby wszystko ok ale czy ktos mi powie czy mozna znalesc nakeda wyprodukowanego po 2000r??Jedyny minus tego motorku to jego wyglad :/A to tez odgrywa jakas role :)
Czekam na opinie ludzi ktorzy posiadaja badz jezdzili licze na obiektywne wpisy.Pozdrawiam :)
FreeR
Świeżak

Postprzez FreeR » 19/3/2009, 13:55

No i jesli ktos ma jakies inne propozycje to ja chetnie sie czegos nowego dowiem.Mam nadzieje ze jeszcze sa motory ktore sie kwalifikuja pod te kryteria :)Jeszcze raz dzieki
FreeR
Świeżak

Postprzez Konio » 19/3/2009, 14:01

Masz specjalny watek co na 1 moto...
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Konio
Mieszkaniec forum

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości

na górê