Problem z doborem pierwszej maszyny
• Strona 1 z 1
Problem z doborem pierwszej maszyny
Witam,jestem na forum od niedawna i nie jestem pewien czy nie zostane zlinczowany za ten temat,bo to pewnie powtarzajacy sie watek,ale nic sprubuje
Zastanawiam sie nad kupnem motoru ktory bede wykorzystywal glownie do jazdy po miescie,ale raz lub 2 razy w sezonie planuje wyskoczyc na długa trase.Szukam motoru taniego w eksploatacji(jestem biednym studentem)bez awaryjnego i w miare wygodnego,dodam ze fascynuja mnie nakedy.I tak oto zastanawiam sie nad :
(wiem ze to bedzie troche duzy rozrzut ale co tam)
-suzi gs 500 (chyba podstawowy temat dla poczatkujacych:P)
-suzi bandit 600 (trochu duza masa ale reszta ok,nie wiem jak kwestia komfortu jazdy)
-suzi sv 650 lub 650s (podobno strasznie nie wygodny i raczej dla sredniozaawansowanych motocyklistów)
-i honda ntv 650 (niby wszystko ok ale czy ktos mi powie czy mozna znalesc nakeda wyprodukowanego po 2000r??Jedyny minus tego motorku to jego wyglad :/A to tez odgrywa jakas role
Czekam na opinie ludzi ktorzy posiadaja badz jezdzili licze na obiektywne wpisy.Pozdrawiam

(wiem ze to bedzie troche duzy rozrzut ale co tam)
-suzi gs 500 (chyba podstawowy temat dla poczatkujacych:P)
-suzi bandit 600 (trochu duza masa ale reszta ok,nie wiem jak kwestia komfortu jazdy)
-suzi sv 650 lub 650s (podobno strasznie nie wygodny i raczej dla sredniozaawansowanych motocyklistów)
-i honda ntv 650 (niby wszystko ok ale czy ktos mi powie czy mozna znalesc nakeda wyprodukowanego po 2000r??Jedyny minus tego motorku to jego wyglad :/A to tez odgrywa jakas role

Czekam na opinie ludzi ktorzy posiadaja badz jezdzili licze na obiektywne wpisy.Pozdrawiam

- FreeR
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości