KTM LC4 GS 620 RD
• Strona 1 z 1
KTM LC4 GS 620 RD
Witam panowie otóż dziś po glebie złamałem półkę w moim moto znalazłem na allegro kilka półek moje pytanie brzmi czy półka z lc4 640 będzie pasowała do lag z 620 pozdrawiam i dziękuje za odpowiedz załączam zdięcię mojej półki i lag[/img]
- Załączniki
-
DSCF4420.jpg
- (106.85 KiB) Pobrane 27 razy
- ziemny
- Świeżak
omg... strasznie to wyglÄ…da..;/
jak żeś to zrobił ??:p
hmm kwesta tego czy wymiar będzie pasował
czy średnica będzie pasowała??
jak żeś to zrobił ??:p
hmm kwesta tego czy wymiar będzie pasował
czy średnica będzie pasowała??
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Nie fajnie to wygląda to fakt .Niestety miałem spotkanie z samochodem na szczęśćie dla mnie skończone saltem i kilkoma siniakami .Ciężko mi powiedzieć jak to się stało ale raczej przez moją głupotę gdyż jechałem już do domu od znajomego i przygazowałem lekko dla popisu i w tym momencie chyba zaciął się gaz (i motor wyrwał się ze mną niestety odległość od samochodu była zbyt mała żebym zdąrzył w jaki kolwiek sposób zareagować , na moje nieszczesćie motor miał zakrecony kranik co spowodowało że automatycznie dostał wyższych obrotów ,przynajmniej ja tak sobie to tłumacze ;/,
- ziemny
- Świeżak
jeszcze bierznik został ^_^ nie miła sytuacja a paragon olbrzymi ... nie wiem czy w autku wyrobisz sie w 500 do 1000zl.. :/ a gdzie moto?
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Bostorn przystopuj ze spamem i porozmawiajcie sobie na gg, a nie temat zaśmiecacie.
Co do pytanie, bezpośrednio nie odpowiem, jednak mogę podpowiedzieć. O ile średnica lag w 640 i 620 jest identyczna to będzie pasować, a z tym wystarczy napisać do sprzedającego z zapytaniem oraz zmierzyć u siebie i porównać.
Co do pytanie, bezpośrednio nie odpowiem, jednak mogę podpowiedzieć. O ile średnica lag w 640 i 620 jest identyczna to będzie pasować, a z tym wystarczy napisać do sprzedającego z zapytaniem oraz zmierzyć u siebie i porównać.
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości