Kuferek Honda Varadero 125
• Strona 1 z 1
Kuferek Honda Varadero 125
Witam!
Mam mały problem. Otóż poszukuję jakiegoś kuferka, żebym mógł przymocować sobie do stelaża albo na boki (coś takiego na 100% jest w modelu 1000cc). Nie jestem pewien, czy trzeba kupić jakiś specjalny, czy może być pierwszy lepszy.
Proszę o pomoc, ponieważ w tych sprawach jestem zupełnym laikiem. Mile widziane jakieś linki do opisu sprzętu tudzież aukcji na allegro.
Z góry dziękuję za pomoc
Mam mały problem. Otóż poszukuję jakiegoś kuferka, żebym mógł przymocować sobie do stelaża albo na boki (coś takiego na 100% jest w modelu 1000cc). Nie jestem pewien, czy trzeba kupić jakiś specjalny, czy może być pierwszy lepszy.
Proszę o pomoc, ponieważ w tych sprawach jestem zupełnym laikiem. Mile widziane jakieś linki do opisu sprzętu tudzież aukcji na allegro.
Z góry dziękuję za pomoc

Varadero 125XL
- Ccysio
- Świeżak
w sklepie scigacza masz stelaze boczne na kufry. nie pamietam w jakiej cenie. ale ladniejszym i praktyczniejszym rozwiazaniem jest kufer centralny. Koszt to ok 500zl zaleznie od wielkosci. mozesz tez kupic orginalny kufer w serwisie hondy ale jego cena bedzie znacznie wieksza niz uniwersalnych 

- adamos19
- Świeżak
A taki kufer jest godny uwagi?
Serdecznie dziękuje za pomoc.
- Kod: Zaznacz cały
http://www.moto.allegro.pl/item581999551_kufer_50_litrow_na_2_kaski_skuter_motocykl.html
Serdecznie dziękuje za pomoc.
Varadero 125XL
- Ccysio
- Świeżak
no na zdjeciach wyglada calkiem dobrze. ale z drugiej strony 150pln za 50litrowy kufer to moim zdaniem troche malo. ja dalem 450zl za 28litrowy. (kappa) jestem wpelni zadowolony. 3lata mialem go na TGB f409 a teraz bede przekladal wlasnie do Varadero 125.
http://sklep.scigacz.pl/stelaz-kufry-bo ... 12900.html
a tutaj masz stelaze boczne pod kufry do Wiaderka. tylko zauwaz ze 500zl kosztuja same stelaze. za kufry musisz liczyc drugie tyle. wiec nie sadze zeby Ci sie to oplacalo.
naprawde zainwestuj lepiej w cenralny. jest znacznie bardziej funkcjnalny
http://sklep.scigacz.pl/stelaz-kufry-bo ... 12900.html
a tutaj masz stelaze boczne pod kufry do Wiaderka. tylko zauwaz ze 500zl kosztuja same stelaze. za kufry musisz liczyc drugie tyle. wiec nie sadze zeby Ci sie to oplacalo.
naprawde zainwestuj lepiej w cenralny. jest znacznie bardziej funkcjnalny
- adamos19
- Świeżak
Ten link co podałem jest właśnie do centralnego, bo z tych bocznych zrezygnowałem jak się dowiedziałem jakie ceny.
Czyli uważasz, że za takie pieniądze nie kupie dobrego kuferka? Potrzebuje go jedynie na jakieś pojedyncze wypady nad jezioro ze znajomymi, więc zapakować chciałbym do niego jakiś koc, 2 ręczniki, i parę innych drobiazgów.
Czyli uważasz, że za takie pieniądze nie kupie dobrego kuferka? Potrzebuje go jedynie na jakieś pojedyncze wypady nad jezioro ze znajomymi, więc zapakować chciałbym do niego jakiś koc, 2 ręczniki, i parę innych drobiazgów.
Varadero 125XL
- Ccysio
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości