Szaleństwa na gokartach, moze być fajnie
heeee...no foty wyglądają jak z komórki:P Tak sobie myślę...że komórka Cię chyba nie przerasta:)..Kurde tak w ogóle to czad zabawa...może kiedyś wyrwe się z tego padoła na tego typu zabawe...w Białym jest tez takie miejsce ale maławe a karty jakieś dychawiczne.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
w piątek byłam na ponownym prześwietleniu, i znowu chcieli mnie włożyc w gips, mówiłam Wam...i miałam iść dzisiaj, już się nawet z tym pogodziłam i nawet zrozumiałam że to najlepsze wyjście...
ale ku mojemu zaskoczeniu ręka mnie nie boli, od wczoraj jest dobrze, więc idę dzisiaj na kontrolę, i nie dam sobie włożyc jej w gips, pochodzę jeszcze tydzień w stabilizatorze iiiiii. wreszcie na ...
dosiądę wszystko czego przez ten czas nie mogłam......
ale ku mojemu zaskoczeniu ręka mnie nie boli, od wczoraj jest dobrze, więc idę dzisiaj na kontrolę, i nie dam sobie włożyc jej w gips, pochodzę jeszcze tydzień w stabilizatorze iiiiii. wreszcie na ...
dosiądę wszystko czego przez ten czas nie mogłam......
-
dormarcia - VIP Ścigacz.pl
ale pojechałaś ... z myśleniem w tym momencie
a na poważnie proponuje np. czwartki po 10 bo wtedy mam już jasne spojrzenie na kase. Odpowiednio wcześniej zgadamy sie gdzie pójdziemy i bedzie extra
a na poważnie proponuje np. czwartki po 10 bo wtedy mam już jasne spojrzenie na kase. Odpowiednio wcześniej zgadamy sie gdzie pójdziemy i bedzie extra
kiedyś pojade tak szybko że się w czasie przeniosę
-
krzycho-g - VIP Ścigacz.pl
jerzemu zawsze sie jeży...znacznie gorsze w skutkach są wady psychiczne i woda w mózgu. A co do mojej ślepoty to dawaj na gokarty- tam ocenisz stan mojego wzroku
-
khe khe:Djeśli jazde po zamkniętej hali przyrównujesz do jazdy w normalnych warunkach droghowych...o ile wiem w gokartach nie tyle wzrok co refleks i umiejętnosci opanowania tego wariactwa są ważne. Słaba miara ...chodź się zmierzymy u ortoptystki:P
brak opisu...
-
i znowu?
znowu?
Pokażcie co potraficie, pospinajcie się troszkę jak pieski na spacerku, który to fajniejszy i groźniejszy....i tak chodzicie na smyczy...
Thrillco, proszę Cię nie bij piany,
a tak wogole to zapraszamy do Warszawy, pobawimy się razem, przyjedź,
ps.
Thrillco, ja mam wadę wzroku, bo muszę mieć w końcu jakąś.
znowu?
Pokażcie co potraficie, pospinajcie się troszkę jak pieski na spacerku, który to fajniejszy i groźniejszy....i tak chodzicie na smyczy...
Thrillco, proszę Cię nie bij piany,
a tak wogole to zapraszamy do Warszawy, pobawimy się razem, przyjedź,
ps.
Thrillco, ja mam wadę wzroku, bo muszę mieć w końcu jakąś.
-
Ty Domarcia tyż potrafisz sie odszczekać
Thrillco nie oceniaj mnie po wadzie wzroku bo mam też inne fajniejsze wady
A na gokarty zapraszamy wszystkich z wadą i bez...
Thrillco nie oceniaj mnie po wadzie wzroku bo mam też inne fajniejsze wady
A na gokarty zapraszamy wszystkich z wadą i bez...
-
słuchaj..rozwinąłem ten temat choćby dlatego ze mam/miałem 5 znajomych z różnymi wadami wzroku i kuzynów 2 którzy sa prawie ślepi...ze wszystkich tylko jeden podczas jazdy używa okularów, choc kazdy z nich ma taki obowiązek...a jeden już nie żyje...to nie bicie piany tylko zwróceniew uwagi na powage sytuacji...krzycho rzadzisz na gokartach...ok, ale tam nawet jesli coś to nikogo trwale nie okaleczysz...jasne.
Co do wawy i gokartów...miewam i wolne weekendy i czas...tylko pewnie termin nigdy nie przypasi...no i jak już to musze wiedziec tak ze 2 tygodnie wcześniej
Co do wawy i gokartów...miewam i wolne weekendy i czas...tylko pewnie termin nigdy nie przypasi...no i jak już to musze wiedziec tak ze 2 tygodnie wcześniej
brak opisu...
-
oki
jakby co damy ci znać zresztą na forum
ja niestety mam też znajomych z róznymi wadami wzroku i mam tez znajomych bez wad ale z conajmniej jednym krzyżykiem na sumieniu kierowcy.
a tak na przyszłość - drugim okiem czytam kto wyprodukował tablice z literkami
jakby co damy ci znać zresztą na forum
ja niestety mam też znajomych z róznymi wadami wzroku i mam tez znajomych bez wad ale z conajmniej jednym krzyżykiem na sumieniu kierowcy.
a tak na przyszłość - drugim okiem czytam kto wyprodukował tablice z literkami
-
Krzyś?
taka sama nić jak z każdym na tym forum, taka sama jak z Tobą
odszczekać się potrafie?
nie to nie to,
ja "uwielbiam" patrzeć na walki "psów", walczą do upadłego, tylko po co? to taki podobny lans jak nastolatki z pępkiem na wierzchu w zimowe wieczory, tylko po co?
znowu mnie nie zrozumiecie.
dobra co do konkretów to umawiamy się że każdy czwartek po 10 dniu miesiąca tak?
Tylko coś mi się słyszało, że niektórzy z tego forum mają już od jakiegoś czasu czwartki zajęte na stałe
taka sama nić jak z każdym na tym forum, taka sama jak z Tobą
odszczekać się potrafie?
nie to nie to,
ja "uwielbiam" patrzeć na walki "psów", walczą do upadłego, tylko po co? to taki podobny lans jak nastolatki z pępkiem na wierzchu w zimowe wieczory, tylko po co?
znowu mnie nie zrozumiecie.
dobra co do konkretów to umawiamy się że każdy czwartek po 10 dniu miesiąca tak?
Tylko coś mi się słyszało, że niektórzy z tego forum mają już od jakiegoś czasu czwartki zajęte na stałe
-