JAK USTAWIĆ ZAGAREK APRILIA RSV/FALCO ??
• Strona 1 z 1
JAK USTAWIĆ ZAGAREK APRILIA RSV/FALCO ??
Witam mam mały problem poniewaz usatwiem na wyswietlaczu zeby godzinka migała a nie potrafie ustawić godziny..czy moze ktos wie jakim przyciskiem ??
Aprilia Sl 1000 falco MÓWIĄ NA NAS DAWCY!! A MY JESTEŚMY POPROSTU NIEŚMIERTELNI!!
- kaczor88
- Świeżak
dolek o ile się nie mylę to wtedy będzie mu migał cały zegar...
a odnośnie tematu to autor nie możesz pokombinować? spróbuj przytrzymać któryś guzik albo jeden trzymać a drugi przyciskać... jakoś do tego dojdziesz, mi w fajerze kombinowanie zajęło może z 5 minut...
nie bój się naciskania guziczków, mapy zapłonu nimi nie przestawisz
a odnośnie tematu to autor nie możesz pokombinować? spróbuj przytrzymać któryś guzik albo jeden trzymać a drugi przyciskać... jakoś do tego dojdziesz, mi w fajerze kombinowanie zajęło może z 5 minut...
nie bój się naciskania guziczków, mapy zapłonu nimi nie przestawisz

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Nacisnij przycisk pierwszy po prawej stronie na pulpicie (sa 4).
Pokaze ci sie napiecie akumulatora.
Znowu nacisnij i pokaze ci sie godzina (przytrzymaj 1s i zacznie migac).
Naciskajac przycisk od "flash" (migniecie swiatlem drogowym , przcisk na lewej kierownicy) zmienia ustawienia godzin. Aby potwierdzic nacisnij znowu przycisk pierwszy z prawej.
Aby ustawic minuty nacisnij jeszcze raz pierwszy z prawej i pokaza sie minuty. Przytrzymaj 1s za zaczna migac. Tak samo postepuj jak przy ustawianiu gadzin.
Dasz rade
Pokaze ci sie napiecie akumulatora.
Znowu nacisnij i pokaze ci sie godzina (przytrzymaj 1s i zacznie migac).
Naciskajac przycisk od "flash" (migniecie swiatlem drogowym , przcisk na lewej kierownicy) zmienia ustawienia godzin. Aby potwierdzic nacisnij znowu przycisk pierwszy z prawej.
Aby ustawic minuty nacisnij jeszcze raz pierwszy z prawej i pokaza sie minuty. Przytrzymaj 1s za zaczna migac. Tak samo postepuj jak przy ustawianiu gadzin.
Dasz rade

- xxtreme
- Świeżak
• Strona 1 z 1