Dlaczego Speedfight 2 tak dużo pali
• Strona 1 z 1
Dlaczego Speedfight 2 tak dużo pali
Witam
. Mam problem kupiłem niedawno Peugeota Speedfighta 2 i po któtkim czasie zauważyłem, że bardzo dużo pali aż 7l/100km byłbym wdzięczny jak ktoś mi podpowie co mam z tym zrobić 

- Tomek1616
- Świeżak
A może na ssaniu jeżdzisz
Jak kupiłeś niedawno to może koleś od którego kupiłeś wsadził tam za dużą dyszę(tylko że wtedy to chyba nie bardzo by jeżdził).

Jak kupiłeś niedawno to może koleś od którego kupiłeś wsadził tam za dużą dyszę(tylko że wtedy to chyba nie bardzo by jeżdził).
-
Łukasz_15* - Świeżak
Jezeli umiesz co kolwiek prze skuterze zrobic to najpierw sprawdz ustawienie iglicy w gazniku powinna byc na 3 kresce od gory
potem mieszanka wkrec srobe do konca i wykrec 2 pelne obroty
ustaw min na 2000obr
a jak z przyspieszeniem niezatyka ci gdy przyspieszasz lub prycha
potem mieszanka wkrec srobe do konca i wykrec 2 pelne obroty
ustaw min na 2000obr
a jak z przyspieszeniem niezatyka ci gdy przyspieszasz lub prycha
Wielu kozaków było i niektórym postawili tablice na cmentarzu. | Akcja społeczna bezpiecznej jazdy na motocyklu. | www.motozgon.pl
-
clico - Świeżak
Ja też kupiłam Speeda tylko, że 307 WRC i po tunie : filtr Malossi , tłumik Arrow, lzejsze rolki itd. i pali swoje bo zanim sie rozgrzeje zeby go ruszyć to też troche spala, ale ze az 7 l to starsznie duzo mamy jeszce SLR 650 i ona pali 6 litrow ;P
- SpeedFighteR46
- Świeżak
chlopie nie masz o niczym zielonego pojecia jedz z tym do mechanika. Moze byc tak ze za duzo paliwa dostaje tylko jest pytanie czy cos sie z nim dzieje muli go , albo nie czy jezdzi normalnie. Nie wycieka ci nic z niego moze jakis wezyk jest rozciety. Kruciec moze jest popekany albo dziurawy. moze nieszczelny gaznik ? Moze jezdzisz caly czas na ssaniu bo sie zacielo, ale tu raczej by go dlawilo. Opcji troche duzo. Filtr powietrza masz po lewej stronie, obok gaznika, kolo kola, taka czarna plastikowa obudowa, rozkrec to i w srodku masz filter
- marc9911in
- Świeżak
no jak masz wogole filtr paliwa to powinien byc jak ci idzie wezyk z paliwem tam powinien byc dorobiony filtr
Tylko nie wiem jaki to ma zwiazek z tym ze duzo ci pali no ale spoko
. Jest na iglicy regulacja, srubka jakas z tego co pamietam ;/ Kruciec jest kolo gaznika(przyczepiony do niego).

- marc9911in
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm