dylemat nsr 125 czy dt 125??
• Strona 1 z 1
dylemat nsr 125 czy dt 125??
Witam!! Na początek chciałem sie przywitać bo jestem tutaj nowy
A teraz do tematu... Mam pytanie czy na hondzie nsr 125 bende sie dobrze czuł jeśli mam 190cm wzrostu i czy będe na tym jakoś normalnie wyglądał jak człowiek
Czy lepiej yamaha dt 125...
Mam kilka wymagań i tylko dwa motorki do wyboru!!
1.Wzrost 190
2.Dojeżdżam do szkoły codziennie (oprócz weekendów)
3.Bez awaryjność
4.Funkcjonalność i wygoda
Wielkie dzieki za pomoc w wybraniu ,,motocykla'' dla mnie tak jak mowie tylko dwa motorki wchodzÄ… w gre yamaha dt 125 honda nsr 125... Pozdrawiam i dziekuje za pomoc

A teraz do tematu... Mam pytanie czy na hondzie nsr 125 bende sie dobrze czuł jeśli mam 190cm wzrostu i czy będe na tym jakoś normalnie wyglądał jak człowiek

Mam kilka wymagań i tylko dwa motorki do wyboru!!
1.Wzrost 190
2.Dojeżdżam do szkoły codziennie (oprócz weekendów)
3.Bez awaryjność
4.Funkcjonalność i wygoda
Wielkie dzieki za pomoc w wybraniu ,,motocykla'' dla mnie tak jak mowie tylko dwa motorki wchodzÄ… w gre yamaha dt 125 honda nsr 125... Pozdrawiam i dziekuje za pomoc

- bartek1494
- Świeżak
Na to pytanie możesz sobie odpowiedzieć tylko Ty. Obydwa motocykle są bezawaryjne i dadzą radę przy Twoim wzroście. Odpowiedz sobie co wolisz. Czy lajtowe enduro którym wjedziesz gdzie chcesz czy szosówkę o lepszych osiągach.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
a jak jest z wygoda jazdy na dt po asfalcie bo kurcze musze do szkoły dojeżdżać i zdaje mi sie ze az tak wygodnie to tam chyba niema.. ale może się myle więc pytam was
I czy nie będe na nsr wygladał dość śmiesznie ??

- bartek1494
- Świeżak
To chyba podskocze do kogoÅ› kto ma nsr w mojej okolicy do sprzedania i ze niby jestem zainteresowany siade i zobacze jak to wyglada 

- bartek1494
- Świeżak
Chlopaki dawac pomocy chlopakowi, napiszcie do niego na privie i umowcie sie... (taka rada, powinniscie sobie pomagac)
Edit; A co myslisz o TDR?? to jest cos w oba gusta. Wysoki, w miare zrywny i wjedziesz i w pole i w szose... a i w dalsze traski mozesz sie wygodnie bujnac
Edit; A co myslisz o TDR?? to jest cos w oba gusta. Wysoki, w miare zrywny i wjedziesz i w pole i w szose... a i w dalsze traski mozesz sie wygodnie bujnac

Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
- sebekmelior
- Świeżak
durvin nie chodzi mi oto ze ,,scigacz'' 125 do scigacza to nsr baardzo daleko!! ja na to poprostu nie patrze bardziej chodzi mi o wygode i wyglad
wiec wiesz 

- bartek1494
- Świeżak
Miałem DT i jak dla mnie to super wygodny sprzęt,czy to na asfalt czy w teren..
ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości